МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
29.12.2004 N 181-р

Про створення експертної комісії з прийняття науково-дослідних робіт за галузями ПЕК

На виконання розпорядження Міністерства палива та енергетики України "Про створення експертних комісій з прийняття науково-дослідних робіт за галузями ПЕК" від 06.12.2004 р. N 173-р, на підставі Закону України "Про наукову і науково-технічну експертизу" від 10.02.95 N 51/95-ВР (51/95-ВР) з метою прийняття науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт, виконаних за бюджетні кошти і пов'язаних з процесом ліквідації гірничих підприємств, а також оцінювання рівня цих робіт З О Б О В' Я З У Ю:
1. Створити експертну комісію з прийняття науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт, пов'язаних з ліквідацією гірничих підприємств, а також оцінювання рівня цих робіт (далі - Комісія) та затвердити її персональний склад згідно з додатком.
2. З метою визначення та прийняття у проектах ліквідації гірничих підприємств оптимальних і доскональних технічних рішень виконавцям науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт забезпечити подання зазначених робіт на розгляд Комісії.
3. Комісії (Русанцов Ю.О.) за необхідністю залучити до роботи комісії відповідальних фахівців Мінпаливенерго та інших міністерств і відомств.
4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Шевцова М.І.
Перший заступник Міністра
Ю.Ященко

Додаток
до розпорядження
Мінпаливенерго України
29.12.2004  N 181-р

СКЛАД

експертної комісії з прийняття науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт, пов'язаних з ліквідацією гірничих підприємств, а також оцінювання рівня цих робіт

Русанцов Юрій Олександрович - начальник Управління реструктуризації вугільних і торфодобувних підприємств, голова комісії
Григорюк Євген Володимирович - провідний науковий співробітник лабораторії екології, к. т. н. Донецького науково-дослідного вугільного інституту (ДонВУГІ)
Мальцев Борис Костянтинович - головний гідрогеолог ВО шахтної геології та технічного буріння "Укрвуглегеологія"
Колосюк Володимир Петрович - головний науковий співробітник Державного Макіївського науково-дослідного інституту по безпеці робіт у гірничій промисловості (МакНДІ)
Піталенко Євген Іванович - завідуючий лабораторією маркшейдерських досліджень охорони надр та зрушення земної поверхні, д. т. н. Українського державного науково-дослідного і проектно-конструкторського інституту гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України (УкрНДМІ) - за згодою
Лебедінцев Юрій Олександрович - помічник директора Науково-дослідного інституту гірничорятувальної справи та пожежної безпеки "3Респіратор"
Бургас Юрій Якимович - науковий консультант підприємства "Відділення вугілля, горючих сланців і торфу Академії гірничих наук України"
Бородін Анатолій Васильович - головний фахівець інституту з питань ліквідації гірничих підприємств ВАТ "Дондіпрошахт"
Листопадов Олександр Миколайович - начальник технічного відділу ДВАТ "Дніпродіпрошахт"
Устименко Станіслав Вікторович - головний геолог ДВАТ "Луганськдіпрошахт"
Куліш В'ячеслав Андрійович - заступник директора з наукової роботи, к. т. н. Державного науково-дослідного, проектно-конструкторського і проектного інституту вугільної промисловості ("УкрНДІпроект")
Курманаєвський Олександр Васильович - заступник головного інженера ВАТ по проектуванню будівництва підприємств вугільної промисловості "Південдіпрошахт"
Сичов Володимир Якович - заступник директора галузевої Української державної інвестиційної експертизи ("Укрвуглеінвестекспертиза").