МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
29.12.2004 N 837

Про призначення державної комісії

У зв'язку із завершенням будівництва "Газопроводу-відводу до м. Судака в АР Крим" та відповідно до вимог ДБН А.3.1-3-94 (v0048243-94) "Прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів" НАКАЗУЮ:
1. Призначити державну приймальну комісію з прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом "Газопроводу-відводу до м. Судака в АР Крим" у складі згідно з додатком.
2. Дирекції з будівництва і експлуатації газопроводу "Джанкой - Феодосія - Керч" ДК "Укртрансгаз" - замовнику будівництва об'єкта "Газопровід-відвід до м. Судака в АР Крим" (Миркін О.Д.):
2.1. Надати державній приймальній комісії пакет документів, передбачених вимогами Державних будівельних норм ДБН А.3.1-3-94 (v0048243-94) , та матеріали робочої комісії щодо готовності закінченого будівництвом об'єкта "Газопровід-відвід до м. Судака в АР Крим"
3. Державній приймальній комісії (Слюсар П.Ф.) після підписання акта про прийняття в експлуатацію об'єкта передати його на затвердження до Мінпаливенерго України у встановленому ДБН А.3.1-3-94 (v0048243-94) порядку.
4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра - голову правління НАК "Нафтогаз України" Бойка Ю.А.
Перший заступник Міністра
О.Шеберстов

Додаток
до наказу Мінпаливенерго
України
29.12.2004  N 837

СКЛАД

державної приймальної комісії з прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом "Газопроводу-відводу до м. Судака в АР Крим"

Слюсар Петро Федорович - перший заступник директора - головний інженер УМГ "Харківтрансгаз", голова комісії (за згодою);
Члени комісії
Кімаковський Костянтин Миколайович - начальник Територіального управління державної інспекції з енергозбереження в АР Крим і м. Севастополі (за згодою);
Козлов Олександр Євгенович - начальник Територіального управління державної інспекції з енергозбереження АР Крим і м. Севастополі (за згодою);
Колбасюк Ірина Віталіївна - головний інженер проекту інститут "Шельф" (за згодою);
Кров'якова Марія Тихонівна - головний державний санітарний лікар АР Крим (за згодою);
Миркін Олег Дмитрович - директор Дирекції по будівництву і експлуатації газопроводу "Джанкой Феодосія - Керч" (за згодою);
Молчанов Віктор Володимирович - начальник інспекції ДАБК м. Судака в АР Крим (за згодою);
Момонт Андрій Євгенович - начальник СБМУ БМФ "Укргазпромбуд" (за згодою);
Неверова Ольга Борисівна - профгрупорг Дирекції з будівництва і експлуатації газопроводу "Джанкой Феодосія - Керч" (за згодою);
Нікуленко Олексій Вікторович - начальник Управління екологічної інспекції Східнокримського регіону (за згодою);
Новіков Володимир Аркадійович - заступник міського голови м. Судака в АР Крим (за згодою);
Разумовський Микола Іванович - начальник головного Управління МНС України в АР Крим, генерал-майор служби цивільного захисту (за згодою).