МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
23.12.2004 N 815

Про затвердження нормативних документів з нормування витрат оливи на ремонт та експлуатаційні потреби енергетичного обладнання ТЕС України

З метою проведення існуючої нормативно-технічної бази енергетичної галузі до вимог законодавства України, її адаптації до сучасних умов експлуатації та ремонту енергетичного обладнання НАКАЗУЮ:
1. Затвердити та ввести в дію нормативні документи "Норми витрат оливи на ремонтні та експлуатаційні потреби турбін і насосів ТЕС України"; "Норми витрат оливи на ремонтні та експлуатаційні потреби котельно-допоміжного обладнання та електродвигунів ТЕС України"; "Норми витрат оливи на ремонтні потреби компресорних установок ТЕС України" (далі - Норми), які набирають чинність через 60 днів з дати підписання цього наказу.
2. Госпрозрахунковому підрозділу "Науково-інженерний енергосервісний центр" інституту "Укрсільенергопроект" (Білоусов В.І.) внести Норми до реєстру і комп'ютерного банку даних чинних галузевих нормативних документів Мінпаливенерго.
3. Об'єднанню енергетичних підприємств "Галузевий резервно-інвестиційний фонд розвитку енергетики" (Хайдурова Г.П.) забезпечити видання і надходження необхідної кількості примірників Норм відповідно до замовлень електроенергетичних підприємств та компаній. Термін - 60 днів від дати підписання наказу.
4. Визнати такими, що втратили чинність, РД 34.10.551-87 "Индивидуальные нормы расхода турбинного масла на ремонтные и эксплуатационные нужды для турбин и вспомогательного оборудования ТЭС", затверджений заступником Міністра Міненерго СРСР (Дяков А.Ф.) 14.07.87, РД 34.10.560-79 "Нормы расхода масел для углеразмольных мельниц, дымососов, вентиляторов и электродвигателей тепловых электростанций", затверджений заступником начальника Головтехуправління СРСР (Шамаронов Д.Я.) 28.12.78, РД 34.10.561-88 "Нормы расхода масел на ремонтно-эксплуатационные нужды компрессорных установок ТЭС", затверджений заступником начальника Головенерго СРСР (Уланов Г. А.) 05.02.88.
5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра палива та енергетики України Светеліка О.Д.
Перший заступник Міністра
О.Шеберстов