МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
25.11.2004 N 733

Про участь у семінарі "Реформування вугільної галузі: вимоги СОТ"

З метою участі у семінарі "Реформування вугільної галузі: вимоги СОТ", який відбудеться 25 - 28 листопада 2004 року в м. Катовіце (Польща), та на виконання рішення колегії Мінпаливенерго про забезпечення організації залучення досвіду східноєвропейських країн щодо трансформації системи державної підтримки вугільної галузі відповідно до вимог угод СОТ НАКАЗУЮ:
1. Відрядити у період з 24 по 29 листопада 2004 року до м. Катовіце (Польща) для участі у семінарі "Реформування вугільної галузі: вимоги СОТ" Пшеничку Олексія Васильовича, заступника директора Департаменту вугільної промисловості; Таран Тетяну Миколаївну, заступника директора Департаменту зовнішньоекономічного співробітництва та експортно-імпортної політики; Улиду Вадима Юрійовича, заступника директора Департаменту зовнішньоекономічних зв'язків та міжнародного співробітництва - начальника Управління зовнішньоекономічних зв'язків та міжнародного співробітництва.
2. Адміністративно-господарському департаменту (Неплях Є.Ю.) оплатити вартість залізничних квитків за маршрутом Київ - Львів, Львів - Київ.
3. Пшеничці О.В., Таран Т.М., Улиді В.Ю. у 10-денний термін після повернення подати звіт про відрядження.
4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на Департамент зовнішньоекономічних зв'язків та міжнародного співробітництва (Павлуша С.М.).
Перший заступник Міністра
О.Шеберстов