МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
29.11.2004 р. N 162-р

Про розгляд програми економічного розвитку вугледобувних підприємств у 2005 році

З метою ефективного використання власних, залучених і бюджетних ресурсів, а також визначення обсягу товарної вугільної продукції, витрат на її виробництво та інших економічних показників розвитку вугледобувних підприємств у 2005 році З О Б О В' Я З У Ю:
1. Створити комісію з питань розгляду програми економічного розвитку вугледобувних підприємств незалежно від їх форми власності, вугільну продукцію яких включено до балансу попиту та пропонування вітчизняного вугілля на 2005 рік, у складі згідно з додатком 1.
2. Комісію (Ященко Ю.П.) згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2003 року N 1311 (1311-2003-п) "Про затвердження Порядку надання і визначення обсягів державної підтримки вугледобувних підприємств на часткове покриття витрат із собівартості продукції, а також будівництва та технічного переоснащення підприємств з видобутку кам'яного вугілля, лігніту (бурого вугілля) і торфу" у листопаді - грудні 2004 року розглянути програми економічного розвитку вугледобувних підприємств на 2005 рік.
3. Керівників вугледобувних підприємств забезпечити підготовку необхідних матеріалів та надати їх на розгляд комісії за графіком. Розроблення проекту вважати особливо важливим завданням.
4. Заступника директора - начальника Управління цінової політики та оптимізації витрат Департаменту економічного і фінансового регулювання ПЕК Марушкевич І.М. узагальнити надані матеріали до 31 грудня 2004 року.
5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника Міністра Ященка Ю.П.
Міністр
С.Тулуб

Додаток 1
до розпорядження
Міністерства
палива та енергетики України
29.11.2004  N 162-р

СКЛАД КОМІСІЇ

з питань розгляду програми економічного розвитку вугледобувних підприємств у 2005 році

Ященко Ю.П. - перший заступник Міністра - голова комісії
Кужель С.В. - заступник Міністра - заступник голови комісії
Члени комісії:
Фічов В.В. - в.о. директора Департаменту вугільної промисловості
Лесик Л.С. - начальник Управління бухгалтерського обліку і звітності
Богданов О.М. - начальник Управління регулювання виробництва Департаменту вугільної промисловості
Коровка О.І. - начальник Управління відтворення виробничих фондів Департаменту вугільної промисловості
Єгоров С.І. - начальник Технічного управління Департаменту вугільної промисловості
Іллічов В.В. - начальник відділу стаціонарного обладнання, енергозабезпечення та енергозбереження Департаменту вугільної промисловості
Марушкевич І.М. - заступник директора - начальник Управління цінової політики та оптимізації витрат Департаменту економічного і фінансового регулювання ПЕК.