КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
від 24 лютого 2010 р. N 351-р
Київ

Про заходи щодо перевірки проходження лінії державного кордону

1. Адміністрації Державної прикордонної служби утворити делегацію для забезпечення участі у роботі українсько-угорської, українсько-польської, спільної українсько-словацької прикордонних комісій із спільної перевірки проходження лінії державного кордону з представників Адміністрації Державної прикордонної служби (глава і один член делегації), Міністерства оборони (заступник глави і один член делегації) та Міністерства закордонних справ (один член делегації).
Міністерству оборони і Міністерству закордонних справ подати Адміністрації Державної прикордонної служби пропозиції щодо складу делегації.
2. З метою підвищення ефективності роботи центральних і місцевих органів виконавчої влади з проведення спільної перевірки проходження лінії українсько-угорського, українсько-польського та українсько-словацького державного кордону визначити відповідальними:
за організацію спільної перевірки, проведення переговорів із зазначених питань - Адміністрацію Державної прикордонної служби, Міністерство закордонних справ;
за проведення аерофотознімальних, топографічних, геодезичних, картографічних робіт, спільну перевірку на місцевості, нанесення зазначеної лінії на топографічні карти, підготовку підсумкової документації - Міністерство оборони;
за надання організаційної допомоги у проведенні засідань комісій на території прикордонних областей - відповідні обласні державні адміністрації.
3. Адміністрації Державної прикордонної служби, Міністерству оборони, Міністерству закордонних справ, Державному комітетові із земельних ресурсів, Державному комітетові лісового господарства, Державному комітетові по водному господарству, обласним державним адміністраціям направляти за зверненням глави української делегації відповідних фахівців для участі у переговорах з Угорською, Польською та Словацькою сторонами.
4. Адміністрації Державної прикордонної служби за результатами проведення засідань комісій подавати Кабінетові Міністрів України звіт про хід проведення спільної перевірки проходження лінії державного кордону, а також про стан організаційного, матеріально-технічного та фінансового забезпечення проведення перевірки.
5. Фінансування робіт з проведення спільної перевірки проходження лінії державного кордону здійснюється за рахунок та в межах коштів, передбачених у Державному бюджеті України на відповідний рік для виконання заходів, пов'язаних з проведенням зазначеної перевірки.
6. Контроль за роботою делегації покласти на Голову Державної прикордонної служби.
Прем'єр-міністр України
Ю.ТИМОШЕНКО
Інд. 31