КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 2 березня 2010 р. N 248
Київ

Про фінансування видатків, пов'язаних з оплатою енергоносіїв, комунальних послуг та закупівлею палива для котелень

Кабінет Міністрів України постановляє:
1. Виділити Міністерству оборони за рахунок залишку нерозподілених коштів Стабілізаційного фонду (835-17) станом на 1 січня 2010 р., а в разі їх недостатності - за рахунок коштів, одержаних від приватизації державного майна, а також надходжень від розміщення державних цінних паперів, 60,5 млн. гривень для проведення розрахунків з оплати енергоносіїв, комунальних послуг та закупівлі палива для котелень.
2. Міністерству оборони забезпечити погодження розподілу коштів Стабілізаційного фонду (835-17) , зазначених у пункті 1 цієї постанови, з комітетами Верховної Ради України з питань бюджету та з питань фінансів і банківської діяльності.
3. Міністерству фінансів внести в установленому порядку зміни до тимчасового розпису державного бюджету.
4. Установити, що операції, пов'язані з використанням коштів Стабілізаційного фонду, проводяться відповідно до Порядку обслуговування державного бюджету за видатками та операціями з надання та повернення кредитів, наданих за рахунок коштів державного бюджету (z0716-04) , затвердженого Державним казначейством.
5. Міністерству оборони подати до кінця грудня 2010 р. Міністерству економіки, Міністерству фінансів та Державному казначейству звіт про використання коштів, виділених відповідно до цієї постанови.
6. Після закінчення бюджетного періоду залишки бюджетних коштів, що обліковуються на рахунках розпорядників бюджетних коштів станом на 1 січня 2011 р., обов'язково повертаються до Стабілізаційного фонду.
Прем'єр-міністр України
Ю.ТИМОШЕНКО
Інд. 29