П О С Т А Н О В А
ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Про проведення парламентських слухань на тему: "Запровадження 12-річної загальної середньої освіти в Україні: проблеми та шляхи їх подолання"

( Відомості Верховної Ради України (ВВР), 2010, N 20, ст.207 )
Верховна Рада України постановляє:
1. Провести 9 червня 2010 року парламентські слухання на тему: "Запровадження 12-річної загальної середньої освіти в Україні: проблеми та шляхи їх подолання".
2. Кабінету Міністрів України до 19 квітня 2010 року підготувати та подати до Верховної Ради України матеріали з інформацією щодо виконання законодавства у сфері загальної середньої освіти, стану і перспектив її розвитку в Україні та ходу роботи із запровадження 12-річного шкільного навчання.
3. Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти забезпечити підготовку та проведення зазначених парламентських слухань.
4. Національній телекомпанії України та Національній радіокомпанії України за участю Інформаційного управління Апарату Верховної Ради України забезпечити в установленому порядку трансляцію парламентських слухань на Першому загальнонаціональному каналі Національної телекомпанії України та Першому загальнонаціональному каналі Національної радіокомпанії України.
5. Управлінню комп'ютеризованих систем, Інформаційному управлінню Апарату Верховної Ради України та Дирекції телерадіопрограм Верховної Ради України забезпечити аудіо- та відеотрансляцію парламентських слухань у мережі Інтернет.
6. Управлінню справами Апарату Верховної Ради України здійснити матеріально-технічне та фінансове забезпечення проведення парламентських слухань і видання їх матеріалів видавництвом Верховної Ради України.
Голова Верховної Ради України
В.ЛИТВИН
м. Київ, 1 квітня 2010 року
N 2004-VI