П О С Т А Н О В А
ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питання порушення законодавства під час проведення виборів до органів місцевого самоврядування в м. Черкаси у 2006 році

( Відомості Верховної Ради України (ВВР), 2006, N 35, ст.306 ) ( Пповноваження Тимчасової слідчої комісії припинено згідно з Постановою ВР N 557-V (557-16) від 11.01.2007 )
У зв'язку з повідомленнями про порушення конституційних прав громадян України обирати та бути обраними під час проведення виборів до органів місцевого самоврядування в м. Черкаси, відповідно до статті 89 Конституції України (254к/96-ВР) , статті 82 Регламенту Верховної Ради України (3547-15) Верховна Рада України постановляє:
1. Утворити Тимчасову слідчу комісію Верховної Ради України з питання порушення законодавства під час проведення виборів до органів місцевого самоврядування в м. Черкаси у 2006 році (далі - Тимчасова слідча комісія).
2. Обрати головою Тимчасової слідчої комісії народного депутата України Оробця Юрія Миколайовича.
3. Депутатським фракціям у Верховній Раді України у дводенний строк після прийняття цієї Постанови подати пропозиції щодо своїх представників у складі Тимчасової слідчої комісії виходячи із забезпечення представництва в її складі - не менше двох народних депутатів України від кожної депутатської фракції.
4. Матеріально-технічне, кадрове, інформаційне та організаційне забезпечення діяльності Тимчасової слідчої комісії покласти на апарат Верховної Ради України.
5. Визначити термін діяльності Тимчасової слідчої комісії - один рік з дня прийняття цієї Постанови.
6. Звіт Тимчасової слідчої комісії про виконану роботу заслухати не пізніше шестимісячного терміну з дня прийняття цієї Постанови.
7. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.
Голова Верховної Ради України
О.МОРОЗ
м. Київ, 25 липня 2006 року
N 28-V