МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
12.05.2010 N 231

Про перейменування Остерського будівельного технікуму

Відповідно до законів України "Про вищу освіту" (2984-14) , "Про управління об'єктами державної власності" (185-16) , "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців" (755-15) , враховуючи пропозиції Чернігівської обласної державної адміністрації, Головного управління агропромислового розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації, Козелецької районної державної адміністрації та рішення зборів трудового колективу Остерського будівельного технікуму, НАКАЗУЮ:
1. Перейменувати вищий навчальний заклад "Остерський будівельний технікум" (код за ЄДРПОУ 01355708, адреса: 17044, Чернігівська область, Козелецький район, м. Остер) у вищий навчальний заклад "Остерський коледж будівництва та дизайну".
2. Вищий навчальний заклад "Остерський коледж будівництва та дизайну" є правонаступником майнових прав та обов'язків вищого навчального закладу "Остерський будівельний технікум".
3. Департаменту з контролю апарату та роботи з персоналом (Лабоженко Д.Б.) внести зміни до контракту з директором Остерського коледжу будівництва та дизайну.
4. Директору Остерського коледжу будівництва та дизайну Самодєлку В.А.:
4.1. У двотижневий термін подати міністерству на затвердження статут вищого навчального закладу "Остерський коледж будівництва та дизайну", забезпечити його державну реєстрацію та у місячний термін з дня державної реєстрації подати Департаменту правової та законопроектної роботи (Миргородський О.П.) копію свідоцтва про державну реєстрацію, довідку про внесення до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України і зразок відбитка печатки юридичної особи.
4.2. Вжити заходи щодо створення у коледжі відповідного кадрового і матеріально-технічного забезпечення та підготувати необхідні матеріали для ліцензування його діяльності в установленому порядку.
5. Департаменту економіки та управління державною власністю (Куць О.І.), Департаменту фінансів (Ахіджанов Б.Р.) врахувати зміни, пов'язані з перейменуванням вищого навчального закладу "Остерський будівельний технікум", при розробці прогнозів економічного і соціального розвитку міністерства, а також внести відповідні зміни до переліку державних підприємств, установ і організацій, що входять до сфери управління Мінагрополітики України.
6. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Міністра Мельника С.І.
Міністр
М.В.Присяжнюк