КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
від 16 червня 2010 р. N 1230-р
Київ

Про проведення Міжнародного інвестиційного бізнес-форуму з питань енергоефективності та альтернативної енергетики

1. Підтримати пропозицію Національного агентства з питань забезпечення ефективного використання енергетичних ресурсів щодо проведення у м. Києві 9-12 листопада 2010 р. Міжнародного інвестиційного бізнес-форуму з питань енергоефективності та альтернативної енергетики (далі - Форум), який об'єднає спеціалізовані заходи: конференції, семінари, засідання за круглим столом, наради з питань енергоефективності та альтернативної енергетики, Національну спеціалізовану виставку "Енергоефективність-2010", VIII Міжнародну спеціалізовану виставку "КомунТех-2010", VIII Міжнародний водний форум "Aqua Ukraine-2010".
2. Національному агентству з питань забезпечення ефективного використання енергетичних ресурсів, Міністерству промислової політики, Міністерству з питань житлово-комунального господарства, Міністерству охорони навколишнього природного середовища, Міністерству аграрної політики, Міністерству закордонних справ, Державному комітетові по водному господарству:
розробити і затвердити програму Форуму;
забезпечити розміщення інформації про проведення Форуму на власних веб-сайтах.
3. Національному агентству з питань забезпечення ефективного використання енергетичних ресурсів, Міністерству промислової політики, Міністерству з питань житлово-комунального господарства, Міністерству охорони навколишнього природного середовища, Міністерству аграрної політики, Державному комітетові по водному господарству залучити до участі у Форумі підприємства, установи та організації, що належать до сфери їх управління.
4. Взяти до відома, що фінансове забезпечення Форуму здійснюється за рахунок коштів його учасників.
5. Державному комітетові телебачення та радіомовлення сприяти висвітленню заходів з проведення Форуму в засобах масової інформації.
Прем'єр-міністр України
М.АЗАРОВ
Інд. 42