НАЦІОНАЛЬНА ЕКСПЕРТНА КОМІСІЯ УКРАЇНИ
З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ СУСПІЛЬНОЇ МОРАЛІ
Р І Ш Е Н Н Я
20.06.2010 N 12
З метою врегулювання спірних питань експертної діяльності Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі ВИРІШИЛА:
Затвердити Зміни до Інструкції про порядок проведення експертизи Національною експертною комісією України з питань захисту суспільної моралі, затвердженої рішенням Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі від 26.03.2009 N 3 (va003623-09) (із змінами), що додаються.
Голова Національної
експертної комісії
України з питань
захисту суспільної моралі
В.В.Костицький

ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення Національної
експертної комісії України
з питань захисту
суспільної моралі
20.04.2010  N 12
протокол
від 20.04.2010 N 26-10-К

ЗМІНИ ТА ДОПОВНЕННЯ

до Інструкції про порядок проведення експертизи Національною експертною комісією України з питань захисту суспільної моралі, затвердженої рішенням Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі від 26.03.2009 N 3 ( va003623-09 ) (із змінами)

1. Пункт 1.15 Інструкції викласти у такій редакції:
"1.15. Спірні питання експертної діяльності, які потребують колективного обговорення, за ініціативою керівників відповідних структурних підрозділів апарату Національної комісії можуть бути винесені на розгляд науково-консультативної ради Національної комісії та Національної комісії.
Рішення про внесення таких питань до порядку денного засідання науково-консультативної ради Національної комісії та Національної комісії приймає Голова Національної комісії.
Голова Національної комісії може самостійно ініціювати винесення спірних питань експертної діяльності на розгляд науково-консультативної ради Національної комісії та Національної комісії.".
2. Доповнити пункт 2.2 Інструкції четвертим абзацом у такій редакції:
"ініціювати передання спірних питань експертної діяльності на розгляд науково-консультативної ради Національної комісії та Національної комісії.".