КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 7 липня 2010 р. N 560
Київ

Про затвердження Порядку використання у 2010 році коштів, передбачених у державному бюджеті для виготовлення службових документів, що засвідчують особу, для виїзду за кордон

Кабінет Міністрів України постановляє:
Затвердити Порядок використання у 2010 році коштів, передбачених у державному бюджеті (2154-17) для виготовлення службових документів, що засвідчують особу, для виїзду за кордон, що додається.
Прем'єр-міністр України
М.АЗАРОВ
Інд. 31

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 7 липня 2010 р. N 560

ПОРЯДОК

використання у 2010 році коштів, передбачених у державному бюджеті ( 2154-17 ) для виготовлення службових документів, що засвідчують особу, для виїзду за кордон

1. Цим Порядком визначається механізм використання у 2010 році коштів, передбачених у державному бюджеті (2154-17) МЗС за бюджетною програмою "Виготовлення службових документів, що засвідчують особу, для виїзду за кордон" (далі - бюджетні кошти).
2. Головним розпорядником бюджетних коштів є МЗС.
3. Бюджетні кошти спрямовуються на:
виготовлення бланків дипломатичного паспорта України;
придбання, розроблення, модернізацію, налагодження, технічне обслуговування та адміністрування програмного забезпечення і технічного обладнання для функціонування вузлів регіонального та місцевого рівня Державної інформаційної системи реєстраційного обліку фізичних осіб та їх документування в МЗС та закордонних дипломатичних установах України, підготовку та навчання персоналу, що обслуговує Державну систему;
забезпечення взаємодії між вузлом регіонального рівня зазначеної Державної системи в МЗС та її вузлом центрального рівня в МВС.
4. Закупівля товарів, робіт і послуг за бюджетні кошти здійснюється в установленому законодавством порядку.
5. Операції, пов'язані з використанням бюджетних коштів, здійснюються відповідно до Порядку обслуговування державного бюджету за видатками та операціями з надання і повернення кредитів, наданих за рахунок коштів державного бюджету (z0716-04) , затвердженого Державним казначейством.
6. Складення і подання фінансової звітності про використання бюджетних коштів, а також контроль за їх цільовим та ефективним витрачанням здійснюються в установленому законодавством порядку.