МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
21.11.2006 N 689

Про додаткові заходи щодо посилення контролю та нагляду якості та безпеки товарів продовольчої групи

З метою посилення контролю якості та безпеки товарів продовольчої групи під час взаємодії органів державної служби ветеринарної медицини з відповідними органами державної податкової та митної служби згідно з наказом Державної податкової адміністрації України та Державної митної служби України від 16 жовтня 2006 р. N 620/891 НАКАЗУЮ:
1. Установити, що головним завданням діяльності спеціалістів державної служби ветеринарної медицини у складі спільної роботи групи є забезпечення централізації здійснення контролю та нагляду якісних та кількісних показників товарів, які допущені митницями до вільного обігу, дотримання законодавства щодо умов їх переміщення і зберігання.
2. Заступнику Міністра аграрної політики Вербицькому П.І. :
забезпечити у разі потреби залучення спеціалістів державної служби ветеринарної медицини для забезпечення контролю та нагляду якісних та кількісних показників відповідних товарів згідно із законодавством;
зобов'язати керівників територіальних органів Державного департаменту ветеринарної медицини та регіональних служб державного ветеринарно - санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті надавати спеціалістів для роботи у складі регіональних робочих груп та груп оперативного реагування;
щомісяця інформувати про хід виконання завдань, покладених на спеціалістів державної служби ветеринарної медицини які залучаються до роботи у складі зазначених.
Міністр
Ю.Ф.Мельник

ПЛАН КОНТРОЛЮ

Наказу Міністерства аграрної політики України від 21 листопада 2006 року N 689 "Про додаткові заходи щодо посилення контролю та нагляду якості та безпеки товарів продовольчої групи"

N пункту Плану організаційних заходів Структурний підрозділ - виконавець Строк виконання
2 Державний департамент ветеринарної медицини постійно (до першого числа наступного місяця)
Перший заступник Голови
Державного департаменту
ветеринарної медицини
Горжеєв В.М.