ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ ТЕЛЕБАЧЕННЯ ТА РАДІОМОВЛЕННЯ УКРАЇНИ
МІНІСТЕРСТВО КУЛЬТУРИ І ТУРИЗМУ УКРАЇНИ
Н А К А З
23.06.2010 N 150/12
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
12 липня 2010 р.
за N 506/17801

Про внесення змін до Положення про премію імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики

Відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 27 червня 2003 року N 979 (979-2003-п) "Про премію імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики" (із змінами, внесеними згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2009 року N 755 (755-2009-п) ) НАКАЗУЄМО:
1. Унести до Положення про премію імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики, затвердженого спільним наказом Державного комітету телебачення і радіомовлення України, Міністерства культури і мистецтв України від 12.09.2003 N 225/556 (z0839-03) , зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 23.09.2003 за N 839/8160, такі зміни:
1.1. У пункті 2 слово "двох" замінити словом "п'яти".
1.2. У пункті 6:
в абзаці першому цифру і слово "1 червня" замінити цифрами і словом "10 серпня";
абзац третій після слів "його оприлюднення" доповнити словами "(примірники друкованих засобів масової інформації, телепередачі та радіопрограми на компакт-дисках у форматі DVD)".
1.3. Пункт 11 викласти в такій редакції:
"11. Особі (особам), якій (им) присуджується Премія, присвоюється звання лауреата премії імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики, вручаються диплом за описом, що додається, та грошова винагорода.".
1.4. Пункт 12 виключити.
У зв'язку з цим пункти 13-15 вважати відповідно пунктами 12-14.
1.5. У тексті Положення (z0839-03) слова "Державний комітет телебачення і радіомовлення" та "Міністерство культури і мистецтв" в усіх відмінках замінити відповідно словами "Державний комітет телебачення та радіомовлення" та "Міністерство культури і туризму" у відповідних відмінках.
2. Департаменту видавничої справи та преси, юридичному управлінню Державного комітету телебачення та радіомовлення подати цей наказ до Міністерства юстиції України на державну реєстрацію у встановленому порядку.
3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.
4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Державного комітету телебачення та радіомовлення та заступника Міністра культури і туризму згідно з розподілом функціональних обов'язків.
Голова Державного
комітету телебачення
та радіомовлення України
Міністр культури
і туризму України
ПОГОДЖЕНО:
Голова Національної спілки
журналістів України
Ю.О.Плаксюк
М.А.Кулиняк
І.Ф.Лубченко

Додаток
до Положення про премію
імені В'ячеслава Чорновола
за кращу публіцистичну
роботу у галузі журналістики
( z0839-03 )

ОПИС

диплома лауреата премії імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики

Диплом лауреата премії імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики складається з обкладинки і вкладки з текстом.
Обкладинка має форму прямокутника розміром 430x302 міліметрів, складеного в один згин по лінії короткого боку. Виготовляється з твердого картону. Зовнішній бік обкладинки обтягнутий червоною шевровою шкірою з фланелевою підкладкою.
На лицьовому боці обкладинки робиться тиснений золотистою фарбою напис "Диплом лауреата премії імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики". Всередині обкладинки диплома, праворуч від місця згину, до верхнього і нижнього країв прикріплено муарову стрічку жовтого кольору шириною 1,5 см для вкладки.
Вкладка виготовляється з високоякісного крейдованого паперу і має форму прямокутника розміром 420х297 міліметрів, складеного в один згин по лінії короткого боку.
На першій (лицьовій) сторінці вкладки вгорі міститься зображення Малого Державного Герба України, виконане фарбою золотистого кольору. У центрі сторінки фарбою синього кольору друкуються слова: "Диплом лауреата премії імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики".
На другій сторінці в центрі розміщується чорно-біле зображення портрета В'ячеслава Чорновола.
На третій сторінці синьою фарбою друкується текст:
     "Лауреату премії  імені   В'ячеслава   Чорновола   за   кращу
публіцистичну роботу в галузі журналістики
 _______________________________________________________________".
                 (прізвище, ім'я та по батькові)
Нижче зазначаються дата і номер наказу Державного комітету телебачення та радіомовлення України про присудження Премії. Диплом підписується Головою Державного комітету телебачення та радіомовлення України. У лівому нижньому кутку друкарським способом вказується номер диплома.