КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
від 25 серпня 2010 р. N 1647-р
Київ

Про вилучення і надання у постійне користування із зміною цільового призначення земельних ділянок

1. Відповідно до статей 122 і 149 Земельного кодексу України (2768-14) вилучити з постійного користування державного підприємства "Степовий імені В.М. Виноградова філіал Українського ордена "Знак Пошани" науково-дослідного інституту лісового господарства та агролісомеліорації імені Г.М. Висоцького" земельні ділянки лісогосподарського призначення загальною площею 7,5009 гектара (ліси), розташовані за межами населених пунктів Цюрупинського району Херсонської області, та надати їх у постійне користування із зміною цільового призначення Службі автомобільних доріг у Херсонській області для проведення реконструкції автомобільної дороги Цюрупинськ - Гола Пристань - Скадовськ (Р57).
2. Цюрупинській райдержадміністрації забезпечити:
видачу в установленому порядку державного акта на право постійного користування земельними ділянками;
контроль за використанням земельних ділянок, які надаються в постійне користування відповідно до цього розпорядження, згідно з цільовим призначенням.
3. Службі автомобільних доріг у Херсонській області відшкодувати відповідно до законодавства збитки, завдані державному підприємству "Степовий імені В.М. Виноградова філіал Українського ордена "Знак Пошани" науково-дослідного інституту лісового господарства та агролісомеліорації імені Г.М. Висоцького" внаслідок вилучення земельних ділянок.
Прем'єр-міністр України
М.АЗАРОВ
Інд. 22