УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ
Н А К А З
25.06.2003 N 314/661
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
22 липня 2003 р.
за N 626/7947
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Державної податкової адміністрації N 473/203 (z0735-10) від 01.07.2010 )

Про затвердження Порядку оформлення документів для отримання посвідчень і нагрудних знаків "Ветеран органів внутрішніх справ" пенсіонерами з числа осіб начальницького складу податкової міліції Державної податкової адміністрації України

Відповідно до статті 10 Закону України "Про статус ветеранів військової служби і ветеранів органів внутрішніх справ та їх соціальний захист" (203/98-ВР) та на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 1 червня 2002 року N 742 (742-2002-п) "Про порядок видачі посвідчення і вручення нагрудного знака "Ветеран органів внутрішніх справ" НАКАЗУЄМО:
1. Затвердити Порядок оформлення документів для отримання посвідчень і нагрудних знаків "Ветеран органів внутрішніх справ" пенсіонерами з числа осіб начальницького складу податкової міліції Державної податкової адміністрації України (додається).
2. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Державної податкової адміністрації України Радецького В.С. та заступника Міністра внутрішніх справ України Ануфрієва М.І.
3. Наказ оголосити особовому складу податкової міліції та органів внутрішніх справ.
Голова Державної податкової
адміністрації України
Міністр внутрішніх справ України
Ю.Ф.Кравченко
Ю.О.Смирнов

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державної податкової
адміністрації України,
Міністерства внутрішніх
справ України
25.06.2003  N 314/661
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
22 липня 2003 р.
за N 626/7947

ПОРЯДОК

оформлення документів для отримання посвідчень і нагрудних знаків "Ветеран органів внутрішніх справ" пенсіонерами з числа осіб начальницького складу податкової міліції Державної податкової адміністрації України

1. Цей порядок встановлює процедуру оформлення документів для отримання посвідчень і нагрудних знаків "Ветеран органів внутрішніх справ" (далі - посвідчення і нагрудні знаки) і стосується пенсіонерів з числа осіб начальницького складу податкової міліції (далі - пенсіонери), які набули статусу ветеранів органів внутрішніх справ відповідно до Закону України "Про статус ветеранів військової служби і ветеранів органів внутрішніх справ та їх соціальний захист" (203/98-ВР) та в установленому порядку звільнились на пенсію з податкової міліції.
2. Оформлення документів для отримання посвідчення і нагрудного знака та їх вручення ветеранові органів внутрішніх справ (за його дорученням - рідним чи іншим особам) здійснюється пенсійними відділами МВС України, ГУМВС України в Автономній Республіці Крим, місті Києві та Київській області, УМВС України в областях.
3. Для отримання посвідчень і нагрудних знаків пенсіонери звертаються до зазначених пенсійних відділів із заявами, до яких додаються копія розрахунку вислуги років при призначенні пенсії, завірена відділом пенсійного забезпечення Департаменту роботи з персоналом ДПА України (далі - ДПА), та довідки медико-соціальної експертної комісії про встановлення інвалідності I чи II групи, яка настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, отриманих при виконанні службових обов'язків під час служби в органах внутрішніх справ (у разі потреби).
4. Якщо посвідчення стало непридатним або було втрачене, за заявою ветерана органів внутрішніх справ видається нове посвідчення відповідно до цього Порядку.
5. Посвідчення і нагрудний знак видаються безкоштовно.
6. Кошти за посвідчення та нагрудні знаки перераховуються державними податковими адміністраціями в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі на відповідні рахунки ГУМВС України в Автономній Республіці Крим, місті Києві та Київській області, УМВС України в областях, які здійснюють видачу посвідчень та нагрудних знаків.
7. Облік пенсіонерів, які отримали посвідчення та нагрудні знаки, здійснюється Державною податковою адміністрацією України в установленому порядку.
Заступник Голови Державної
податкової адміністрації України
Заступник Державного секретаря
Міністерства внутрішніх
справ України
В.С.Радецький
М.І.Ануфрієв