ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
РЕГУЛЯТОРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПІДПРИЄМНИЦТВА
НАЦІОНАЛЬНЕ КОСМІЧНЕ АГЕНТСТВО УКРАЇНИ
Н А К А З
16.07.2010 N 228/220
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
27 серпня 2010 р.
за N 738/18033

Про визнання такими, що втратили чинність, деяких наказів Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва та Національного космічного агентства України

З метою приведення нормативних актів, що застосовуються у сфері ліцензування космічної діяльності, у відповідність до Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності" (1775-14) НАКАЗУЄМО:
1. Визнати такими, що втратили чинність:
наказ Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва та Національного космічного агентства України від 19.12.2000 N 79/215 (z0966-00) "Про затвердження Ліцензійних умов провадження розроблення, випробування, виробництва, експлуатації ракет-носіїв, космічних апаратів та їх складових частин, наземної космічної інфраструктури та її складових частин, обладнання, що входить до складу космічного сегмента супутникових систем" (із змінами), зареєстрований у Міністерстві юстиції України 29.12.2000 за N 966/5187;
наказ Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва та Національного космічного агентства України від 22.01.2002 N 3/21 (z0104-02) "Про затвердження Порядку контролю за додержанням ліцензійних умов провадження розроблення, випробування, виробництва, експлуатації ракет-носіїв, космічних апаратів та їх складових частин, наземної космічної інфраструктури та її складових частин, обладнання, що входить до складу космічного сегмента супутникових систем", зареєстрований у Міністерстві юстиції України 05.02.2002 за N 104/6392.
2. Департаменту ліцензування Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва (Іванченко О.Б.) та Департаменту космічних програм Національного космічного агентства України (Гусинін В.П.) в установленому порядку забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
3. Департаменту космічних програм Національного космічного агентства України (Гусинін В.П.) забезпечити опублікування цього наказу в засобах масової інформації.
4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва Третьякова С.І. та заступника Генерального директора Національного космічного агентства України Засуху С.О.
5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.
Голова Державного
комітету України з питань
регуляторної політики
та підприємництва
Генеральний директор
Національного космічного
агентства України
М.Ю.Бродський
Ю.С.Алексєєв