МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
Н А К А З
26.08.2010 N 727

Про закупівлю лікувального харчування для дітей, хворих на фенілкетонурію

З метою забезпечення закупівлі лікувального харчування для дітей, хворих на фенілкетонурію (далі - товар), яка здійснюватиметься за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету, виділених МОЗ відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 12.07.2010 N 594 (594-2010-п) "Про виділення коштів для забезпечення продуктами лікувального харчування дітей, хворих на фенілкетонурію", а також враховуючи те, що закупівля таких товарів відповідно до пункту 2 зазначеної постанови здійснюється в одного учасника за погодженням з Міністерством економіки України в установленому порядку, НАКАЗУЮ:
1. Генеральному директору Державного українського об'єднання "Політехмед", що задіяне при виконанні бюджетної програми за КПКВК 2301710 "Закупівля лікувального харчування для дітей, хворих на фенілкетонурію" (2154-17) , Девку В.Ф. забезпечити:
1.1. Контроль за виконанням постачальником своїх договірних зобов'язань та участь у претензійно-позовній роботі у разі недотримання постачальником умов договору;
1.2. Організацію постачання товару, що централізовано закуповується МОЗ України, до закладів охорони здоров'я згідно з розподілами, що здійснюються МОЗ України;
1.3. Подання до МОЗ України звітності щодо поставки та аналізу залишків товару, поставленого у централізованому порядку.
2. Відділу тендерних процедур забезпечити укладання договорів про закупівлю між МОЗ та постачальниками і з залученням ДУО "Політехмед".
3. Контроль за виконання наказу покласти на заступника Міністра Буніну С.С.
В.о. Міністра
С.А.Риженко