УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
ДЕРЖАВНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ
Р І Ш Е Н Н Я
N 98 від 31.07.98
м.Київ
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
22 вересня 1998 р.
за N 591/3031
( Рішення втратило чинність на підставі Рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку N 1325 (z0786-10) від 20.08.2010 )

Про затвердження Положення про порядок реєстрації інформації про випуск облігацій місцевих позик, здійснений до 27.12.97

( Щодо скасування Рішення додатково див. Рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку N 436 (vr436312-05) від 19.07.2005 )
Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку, розглянувши проект Положення про порядок реєстрації інформації про випуск облігацій місцевих позик, здійснений до 27.12.97, ВИРІШИЛА:
1. Затвердити Положення про порядок реєстрації інформації про випуск облігацій місцевих позик, здійснений до 27.12.97 (далі - Положення, що додається.
2. Встановити, що дія цього Положення поширюється на емітентів тих облігацій місцевих позик, рішення про випуск яких були прийняті до 27 грудня 1997 року.
3. Емітентам облігацій місцевих позик, зазначеним у пункті 2, протягом двох місяців з дня набрання чинності цим рішенням, подати документи для реєстрації інформації про ці випуски в порядку, передбаченому Положенням.
4. Встановити, що це Положення набуває чинності у встановленому законодавством порядку.
5. Встановити, що при відкритті рахунку у цінних паперах емітенти випущених у бездокументарній формі облігацій місцевих позик, на яких поширюється дія цього Положення, подають до депозитарію анкету рахунку у цінних паперах, нотаріально засвідчену копію свідоцтва про державну реєстрацію інформації про випуск облігацій місцевої позики, довіреність розпорядника рахунку у цінних паперах, підписану керівником та засвідчену печаткою емітента (якщо розпорядником рахунку не є керівник емітента).
6. Встановити, що при оформленні глобального сертифіката випуску облігацій місцевої позики в бездокументарній формі датою та номером державної реєстрації випуску облігацій місцевої позики є відповідно дата та номер свідоцтва про реєстрацію інформації про випуск облігацій місцевої позики.
7. Доручити керівнику прес-центру Комісії Шевкіній Л.В. забезпечити публікацію цього рішення та затверджених ним документів в газеті "Урядовий кур'єр".
8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на члена Комісії О.Бойка.
Голова Комісії
О.Мозговий
Протокол засідання Комісії
від 15 липня 1998 року N 38

Затверджено
рішенням Державної комісії з
цінних паперів та  фондового
ринку 31.07.98  N 98

Положення про порядок реєстрації інформації про випуск облігацій місцевих позик, здійснених до 27.12.97

1. Відповідно до цього Положення здійснюється реєстрація інформації про випуск облігацій місцевих позик, рішення про який було прийнято емітентом до 27.12.97, який не був зареєстрований в Державній комісії з цінних паперів та фондового ринку згідно з Положенням про порядок випуску та обігу облігацій місцевих позик (затверджене рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку N 48 від 13.10.97 (v0048312-97) ), опубліковане в газеті "Урядовий кур'єр" N 242-243 від 27.12.97 і не був погашений на момент набрання чинності цим Положенням.
2. Для реєстрації інформації про випуск облігацій місцевої позики емітент подає до Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку такі документи:
- заяву про реєстрацію інформації про випуск облігацій місцевої позики;
- рішення про випуск облігацій місцевої позики;
- затверджені цим рішенням документи (додатки тощо);
- зразок сертифікатів цінних паперів, якщо випуск здійснено в документарній формі;
- рішення емітента, яким форма випуску облігацій місцевої позики приведена у відповідність до Закону України "Про Національну депозитарну систему і особливості електронного обігу цінних паперів" (710/97-ВР) ;
- звіт про розміщення облігацій, складений у відповідності з вимогами Положення про порядок випуску та обігу облігацій місцевих позик (v0048312-97) (у випадку, якщо розміщення облігацій було закінчено до набрання чинності цим Положенням).
3. Інформація про випуск облігацій місцевої позики подається до Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку для реєстрації в обсязі за станом на момент набрання чинності цим Положенням і повинна бути приведена емітентом у відповідність з чинним на момент подання документів законодавством.
4. Всі документи, які подаються до Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку для реєстрації інформації про випуск, повинні бути подані за станом на момент подачі документів (з усіма змінами і доповненнями до них, внесеними в установленому чинним законодавством порядку).
5. Зазначені в пункті 2 цього Положення документи подаються до Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку в двох примірниках, повинні бути прошиті, пронумеровані, підписані, скріплені печаткою емітента.
6. У разі потреби Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку має право вимагати від емітента додаткові документи і відомості, які стосуються випуску облігацій місцевих позик.
7. Після надходження до Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку всіх документів, які повинні бути подані відповідно до пункту 2 цього Положення, Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку повинна протягом 15 робочих днів розглянути подані документи.
8. За наслідками розгляду документів Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку повинна зареєструвати інформацію про випуск облігацій місцевої позики або повернути подані документи для доопрацювання.
9. Інформація про випуск облігацій місцевої позики може бути повернена для доопрацювання лише у випадку невідповідності поданих для реєстрації документів чинному законодавству. Повідомлення про виявлені порушення в інформації про випуск доводиться до відома емітента в письмовій формі з зазначенням виявлених порушень законодавства.
10. Строк розгляду поданих після доопрацювання документів Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку складає 15 робочих днів з моменту подачі таких документів.
11. Після реєстрації інформації про випуск облігацій місцевої позики емітенту видається Свідоцтво про реєстрацію інформації про випуск облігацій місцевої позики (додаток 1 до цього Положення) та один екземпляр зареєстрованої інформації. Другий екземпляр залишається в Державній комісії з цінних паперів та фондового ринку.
12. Емітент після реєстрації інформації про випуск облігацій місцевої позики повинен опублікувати зареєстровану інформацію про випуск облігацій місцевих позик у друкованому засобі масової інформації відповідної ради або, у разі його відсутності, у друкованому засобі масової інформації з загальнодержавною сферою розповсюдження. Ця публікація має бути здійснена протягом 30 календарних днів, починаючи з дня, наступного після реєстрації інформації про випуск облігацій місцевої позики.
13. Протягом семи днів після публікації зазначених в пункті 12 цього Положення документів емітент повинен подати до Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку екземпляри друкованих органів, в яких була опублікована зазначена в пункті 12 цього Положення інформація.
14. З моменту отримання Свідоцтва про реєстрацію інформації про випуск облігацій місцевої позики емітентом на нього поширюється дія Положення про порядок випуску та обігу облігацій місцевих позик (v0048312-97) в частині регулювання обігу та погашення облігацій місцевої позики даного випуску.

Додаток 1
до Положення про порядок реєстрації
інформації   про  випуск  облігацій
місцевих   позик,   здійснений   до
27.12.97
          ДЕРЖАВНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

Свідоцтво

про реєстрацію інформації про випуск облігацій місцевої позики

     Державна комісія  з  цінних  паперів   та   фондового   ринку
засвідчує, що  інформація  про  випуск  облігацій місцевої позики,
здійснений _______________________________________________________
                          найменування емітента
зареєстрована в установленому чинним законодавством порядку.
                      Характеристики емісії:
Загальний обсяг емісії ___________________________________________
Номінальна вартість облігацій ____________________________________
Вид облігацій ____________________________________________________
Серії облігацій __________________________________________________
Номери облігацій _________________________________________________
Загальна кількість випущених облігацій ___________________________
                         Реєстраційний номер
                         ___________________
 _____________________                   "___"__________ 199_ року
 дата видачі свідоцтва
     Член Комісії