КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 22 вересня 2010 р. N 865
Київ

Про затвердження Порядку використання у 2010 році коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів щодо виконання Комплексної програми будівництва вітрових електростанцій

Кабінет Міністрів України постановляє:
Затвердити Порядок використання у 2010 році коштів, передбачених у державному бюджеті (2154-17) для здійснення заходів щодо виконання Комплексної програми будівництва вітрових електростанцій, що додається.
Прем'єр-міністр України
М.АЗАРОВ
Інд. 42

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 22 вересня 2010 р. N 865

ПОРЯДОК

використання у 2010 році коштів, передбачених у державному бюджеті ( 2154-17 ) для здійснення заходів щодо виконання Комплексної програми будівництва вітрових електростанцій

1. Цей Порядок визначає механізм використання у 2010 році коштів, передбачених НАЕР у державному бюджеті (2154-17) за програмою "Заходи з реалізації Комплексної програми будівництва вітрових електростанцій" (далі - бюджетні кошти).
2. Бюджетні кошти спрямовуються на виконання Комплексної програми будівництва вітрових електростанцій згідно з планом заходів, що затверджується НАЕР.
3. Закупівля товарів, робіт і послуг за бюджетні кошти здійснюється в установленому законом порядку.
4. Розрахунки за виконані роботи і надані послуги проводяться згідно з умовами договору про закупівлю робіт і послуг на підставі актів їх приймання-передачі та інших підтвердних документів щодо виконання договору.
5. Операції, пов'язані з використанням бюджетних коштів, проводяться відповідно до Порядку обслуговування державного бюджету за видатками та операціями з надання та повернення кредитів, виданих за рахунок коштів державного бюджету (z0716-04) , затвердженого Державним казначейством.
6. Складення та подання фінансової звітності про використання бюджетних коштів, а також контроль за їх цільовим та ефективним використанням здійснюються в установленому законодавством порядку.