Угода

між Урядом України та Урядом Китайської Народної Республіки про надання Уряду України безоплатної допомоги

Дата підписання:
Дата набрання чинності для України:
02.09.2010
02.09.2010
Уряд України та Уряд Китайської Народної Республіки (далі - Сторони) з метою подальшого розвитку дружніх відносин і техніко-економічного співробітництва між двома державами
домовились про таке:

Стаття 1

Виходячи з потреби Уряду України, Уряд Китайської Народної Республіки надає Уряду України безоплатну допомогу у розмірі 25 млн китайських юанів.
Зазначена вище безоплатна допомога надається для реалізації проекту техніко-економічного співробітництва, який буде узгоджено Сторонами. Відповідні конкретні питання щодо використання безоплатної допомоги будуть узгоджені між організаціями, уповноваженими Сторонами.

Стаття 2

Порядок ведення розрахунків за цією Угодою буде додатково погоджений між організацією, уповноваженою Урядом України та Державним Банком Розвитку Китаю.

Стаття 3

Ця Угода набирає чинності з дати її підписання і діє до повного виконання Сторонами всіх зобов'язань, що випливають із цієї Угоди.
Вчинено 2 вересня 2010 р. в м. Пекіні у двох примірниках українською, китайською та російською мовами, при цьому всі тексти мають однакову силу.
 За Уряд                            За Уряд
 України                            Китайської Народної Республіки
(підпис)                            (підпис)