УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
14.06.2006 N 208
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Міністерства економіки N 1268 (v1268665-10) від 05.10.2010 )

Про внесення змін до директивного наказу Мінекономіки від 01.03.2001 N 3-д НАКАЗУЮ:

1. Пункт 1 директивного наказу Мінекономіки від 01.03.2001 N 3-д (v03-d557-01) "Про відносини з Державною інспекцією з контролю за цінами, діяльність якої спрямовується і координується через Міністра економіки України" викласти в такій редакції:
"1. Установити, що цей директивний наказ визначає основні напрями та стратегічні цілі Держінспекції відповідно до завдань, визначених Програмою діяльності Кабінету Міністрів України, які регламентують питання ціноутворення, програмних документів та рішень Уряду, реалізація яких спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністра економіки, а також питання забезпечення діяльності Держцінінспекції як урядового органу державного управління у складі Міністерства економіки".
2. Абзац третій пункт 3 викласти в такій редакції:
"проведення моніторингу цін (тарифів) на соціально значимі товари (послуги) споживчого ринку та відповідних висновків і пропозицій щодо поліпшення цінової ситуації".
3. Пункт 3 доповнити абзацами шостим і сьомим такого змісту:
"участь у опрацюванні та здійсненні експертизи проектів нормативно-правових актів з питань ціноутворення, що приймаються (погоджуються) Міністерством економіки, у тому числі розмірів плати за послуги, що надаються органами державної виконавчої влади;
розроблення та державне замовлення цільових програм і прикладних розробок комплексного характеру у сфері державного контролю за цінами".
4. Абзац п'ятий пункту 4 виключити.
5. Абзац четвертий пункт 10 викласти в такій редакції:
"фінансування та забезпечення заходів щодо навчання, підвищення кваліфікації та стажування співробітників Держцінінспекції за кордоном".
6. Пункт 12 викласти в такій редакції:
"12. Визначити, що спеціально уповноваженою особою з питань взаємодії з Держцінінспекцією є перший заступник Міністра економіки України згідно з розподілом обов'язків".
Міністр економіки України
А.Яценко