УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ
Р І Ш Е Н Н Я
22.07.2009 N 1603
( Рішення втратило чинність на підставі Рішення Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення N 964 (v0964295-10) від 21.07.2010 )

Про призначення експертами (делегатами) від України у постійному комітеті експертів Ради Європи з питань транскордонного телебачення (STANDING COMMITTEE ON TRANSFRONTIER TV)

Заслухавши інформацію заступника голови Національної ради Ю.О.Плаксюка щодо необхідності призначення з 1 липня 2009 р. експертів від України для участі у роботі Постійного комітету Ради Європи з питань транскордонного телебачення, керуючись ст. 15 Закону України "Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення" (538/97-ВР) та відповідно до п. 2 ст. 20 Європейської конвенції про транскордонне телебачення (994_444) , Національна рада ВИРІШИЛА:
1. З 1 липня 2009 р. призначити відповідального секретаря Національної ради В.Є.Лясовського та члена Національної ради Т.Я.Лебедєву експертами (делегатами) від України у Постійному комітеті експертів Ради Європи з питань транскордонного телебачення.
2. Поінформувати Верховну Раду України, Секретаріат Президента України, МЗС України та Кабінет Міністрів України про рішення Національної ради про призначення експертів від України у Постійному комітеті Ради Європи з питань транскордонного телебачення.
3. Доручити експертам розробити порядок підготовки розгляду питань та висновків, за які голосуватиме українська сторона на засіданнях Постійного комітету експертів Ради Європи, а також порядок звітування про участь у засіданнях.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника голови Національної ради Ю.О.Плаксюка.
Перший заступник голови
Національної ради
Відповідальний секретар
А.Мирошніченко
В.Лясовський