КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 12 жовтня 2010 р. N 916
Київ

Про затвердження Порядку використання у 2010 році коштів, передбачених у державному бюджеті для будівництва житлового будинку для працівників Національної академії наук

Кабінет Міністрів України постановляє:
Затвердити Порядок використання у 2010 році коштів, передбачених у державному бюджеті (2154-17) для будівництва житлового будинку для працівників Національної академії наук, що додається.
Прем'єр-міністр України
М.АЗАРОВ
Інд. 28

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 12 жовтня 2010 р. N 916

ПОРЯДОК

використання у 2010 році коштів, передбачених у державному бюджеті ( 2154-17 ) для будівництва житлового будинку для працівників Національної академії наук

1. Цей Порядок визначає механізм використання у 2010 році коштів, передбачених у державному бюджеті (2154-17) за програмою "Будівництво житлового будинку" (далі - бюджетні кошти).
2. Головним розпорядником бюджетних коштів є Національна академія наук.
3. Бюджетні кошти спрямовуються на завершення будівництва будинку із ступенем готовності не менш як 70 відсотків на умовах пайової участі (далі - будівництво житла).
4. Закупівля товарів, робіт і послуг за бюджетні кошти здійснюється відповідно до закону.
Фінансування будівництва житла здійснює головний розпорядник бюджетних коштів. При цьому вартість одного квадратного метра загальної площі житла, яка визначається за результатами відкритих торгів, повинна бути найнижчою з пропозицій, що надійшли від учасників торгів, і включати витрати на будівництво житлового будинку, улаштування внутрішньомайданчикових інженерних мереж та упорядкування прибудинкової території.
Бюджетні кошти за укладеним договором перераховуються згідно з графіком фінансування будівництва на рахунок переможця відкритих торгів.
5. Операції, пов'язані з використанням бюджетних коштів, проводяться відповідно до Порядку обслуговування державного бюджету за видатками та операціями з надання та повернення кредитів, наданих за рахунок коштів державного бюджету (z0716-04) , затвердженого Державним казначейством.
6. Складення та подання фінансової звітності про використання бюджетних коштів, а також контроль за їх цільовим витрачанням здійснюються в установленому законодавством порядку.
7. Побудоване житло використовується як службове в установленому законодавством порядку.