МІНІСТЕРСТВО ПРОМИСЛОВОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
16.03.2007 N 110

Про реорганізацію Державного підприємства "Одеський центр технічного обслуговування металообробного устаткування з програмним управлінням"

( Із змінами, внесеними згідно з Наказами Міністерства промислової політики N 289 (v0289581-07) від 29.05.2007 N 387 (v0387581-07) від 13.07.2007 )
Відповідно до Господарського кодексу України (436-15) , Цивільного кодексу України (435-15) , Закону України "Про управління об'єктами державної власності" (185-16) , Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців" (755-15) , на виконання наказу Міністерства промислової політики України від 23.11.2006 р. N 439 (v0439581-06) , НАКАЗУЮ:
1. Припинити юридичну особу Одеський центр технічного обслуговування металообробного устаткування з програмним управлінням" (далі - ДП ОЦТО), код ЄДРПОУ 04721883, що знаходиться за адресою: м. Одеса, пров. Онілової, 16, шляхом реорганізації - приєднання його до Державного підприємства "Науково-технічний центр "Станкосерт", код ЄДРПОУ 24533681.
( Пункт 1 в редакції Наказу Міністерства промислової політики N 289 (v0289581-07) від 29.05.2007 )
2. Затвердити склад комісії з припинення діяльності ДП ОЦТО у складі:
Ситніченко Віктор Михайлович (ідентифікаційний код - [...]) - голова комісії, директор ДП "НТЦ "Станкосерт".
Козловський Ярослав Антонович (ідентифікаційний код - [...]) - заступник директора ДП "НТЦ "Станкосерт", член комісії;
Гойхман Петро Емануілович (ідентифікаційний код - [...]) - заступник директора, член комісії;
Манакова Лілія Валентинівна (ідентифікаційний код - [...]) - головний бухгалтер ДП "НТЦ "Станкосерт", член комісії;
Лазарєв Володимир Іванович (ідентифікаційний код - [...]) - директор ДП ОЦТО, член комісії;
Шмаков Леонід Євгенович (ідентифікаційний код - [...]) - головний інженер ДП ОЦТО, член комісії;
Назаренко Катерина Олександрівна (ідентифікаційний код - [...]) - головний бухгалтер ДП ОЦТО, член комісії;
Потокер Олександр Юрієвич (ідентифікаційний код - [...]) - заступник директора по виробництву ДП ОЦТО, член комісії;
Шклярук Михайло Миколайович (ідентифікаційний код - [...]) - заступник директора департаменту фінансово-економічного забезпечення промисловості, начальник відділу фінансового моніторингу діяльності, методології, бухгалтерського обліку та звітності Міністерства промислової політики України, член комісії;
Полішко Вадим Свєтович (ідентифікаційний код - [...]) - головний спеціаліст відділу верстато-інструментального та поліграфічного машинобудування Департаменту загального машинобудування, член комісії;
Бурим Ганна Вікторівна (ідентифікаційний код - [...]) - головний спеціаліст відділу правового забезпечення управління державною власністю Управління юридичного забезпечення Міністерства промислової політики України, член комісії.
( Пункт 2 в редакції Наказу Міністерства промислової політики N 387 (v0387581-07) від 13.07.2007 )
3. Голові комісії з припинення діяльності ДП ОЦТО:
3.1. У триденний термін повідомити державного реєстратора про рішення щодо припинення діяльності юридичної особи, подати документи, необхідні для внесення до Єдиного державного реєстру відповідних записів, та повідомити про персональний склад комісії з припинення юридичної особи ДП ОЦТО.
3.2. Забезпечити опублікування в офіційному друкованому виданні відповідних повідомлень про припинення діяльності та про порядок і термін заявлення вимог кредиторів.
3.3. Працевлаштувати працівників ДП ОЦТО згідно з чинним законодавством.
3.4. Вжити всіх можливих заходів щодо виявлення кредиторів, а також письмово повідомити їх про припинення юридичної особи.
3.5. Здійснити інвентаризацію майна ДП ОЦТО.
3.6. Після закінчення строку для пред'явлення вимог кредиторів та задоволення чи відхилення цих вимог здійснити передачу-приймання майна ДП ОЦТО на баланс ДП "НТЦ "Станкосерт", та скласти передавальний акт, який має містити положення про правонаступництво щодо всіх зобов'язань юридичної особи, що припиняється, стосовно всіх її кредиторів та боржників, включити зобов'язання, які оспорюються сторонами.
Передавальний акт та розподільчий баланс в десятиденний термін подати на затвердження до Мінпромполітики України.
3.7. Нотаріально засвідчені копії передавального акта надати в орган, який здійснює державну реєстрацію, за місцем державної реєстрації юридичної особи, що припиняється, а також в орган, який здійснює державну реєстрацію, за місцем державної реєстрації юридичної особи правонаступника.
3.8. У триденний термін від дати внесення запису до Єдиного державного реєстру про припинення діяльності ДП ОЦТО надати Департаменту фінансово-економічного забезпечення промисловості відповідні підтверджуючі документи про вилучення ДП ОЦТО з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України .
4. Директору Державного підприємства "НТЦ "Станкосерт" Сітніченко В.М.:
4.1. Внести зміни до Статуту ДП "НТЦ "Станкосерт", пов'язаних з розширенням видів діяльності, правонаступництвом та реорганізацією підприємства, внести зміни до штатного розкладу підприємства;
4.2. Виконати корегування фінансового плану на 2007 з урахуванням розширення виробничої діяльності підприємства;
4.3. Вжити всіх необхідних заходів, пов'язаних з реорганізацією підприємства відповідно до чинного законодавства. Заходи з припинення діяльності ДП ОЦТО завершити до 30 червня 2007 року.
5. Департаменту загального машинобудування (Козирєв В.О.), Департаменту фінансово-економічного забезпечення промисловості (Кондратов М.М.), разом з іншими підрозділами Міністерства врахувати зміни, пов'язані з реорганізацією вищезазначеного підприємства, при розробці планів економічного і соціального розвитку та фінансових планів Міністерства, а також внести відповідні зміни до переліку державних підприємств і організацій, які входять до сфери управління Мінпромполітики України.
6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Кучера К.А.
Міністр промислової
політики України
А.І. Головко