МІНІСТЕРСТВО ТРАНСПОРТУ ТА ЗВ'ЯЗКУ УКРАЇНИ
Н А К А З
30.08.2010 N 626

Про затвердження Змін до Плану підготовки проектів регуляторних актів у Мінтрансзв'язку на 2010 рік

На виконання Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" (1160-15) НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Зміни до Плану підготовки проектів регуляторних актів у Мінтрансзв'язку на 2010 рік, затвердженого наказом Міністерства транспорту та зв'язку України від 15.12.2009 N 1296 (v1296650-09) , доповнивши його новими позиціями у редакції, що додається.
2. Департаменту безпеки у галузі забезпечити розміщення цього наказу на офіційному сайті Міністерства транспорту та зв'язку України.
3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Міністр
К.О.Єфименко

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
транспорту та зв'язку
України
30.08.2010  N 626

ЗМІНИ ДО ПЛАНУ

підготовки проектів регуляторних актів у Мінтрансзв'язку на 2010 рік ( v1296650-09 )

Унести зміни, доповнивши новими позиціями такого змісту:
"
Закон України "Про внесення змін до деяких законів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності" (щодо наявності одного органу державного нагляду (контролю) у центральному органі виконавчої влади)" Закон України "Про внесення змін до Закону України "Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності" (2399-17) IV кв. Мінтрансзв'язку Департамент безпеки у галузі
Постанова Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів у зв'язку з прийняттям Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності" (щодо наявності одного органу державного нагляду (контролю) у центральному органі виконавчої влади)" Закон України "Про внесення змін до Закону України "Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності" (2399-17) IV кв. Мінтрансзв'язку Департамент безпеки у галузі
".
Директор Департаменту
безпеки у галузі
Ю.В.Гержод