МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
16.12.2004 N 800

Про затвердження і введення в дію галузевого нормативного документа

( Із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства палива та енергетики N 90 (v0090558-05) від 21.02.2005 )
З метою підвищення технічного рівня і організації робіт з діагностування, оцінки якості металу і продовження ресурсу роботи енергетичного обладнання, у тому числі після досягнення паркового ресурсу, НАКАЗУЮ:
1. Затвердити і ввести в дію через 60 днів з дати реєстрації в Мін'юсті галузевий нормативний документ (далі - ГНД) "Контроль металу і продовження терміну експлуатації основних елементів котлів, турбін і трубопроводів теплових електростанцій. Типова інструкція", погоджений з Держнаглядохоронпраці України.
( Зміни до Галузевого нормативного документу додатково див. Наказ Міністерства палива та енергетики N 90 (v0090558-05) від 21.02.2005 )
2. Госпрозрахунковому підрозділу "Науково-інженерний енергосервісний центр" інституту "Укрсільенергопроект" (Білоусов В.І.) внести цей галузевий нормативний документ до реєсту і комп'ютерного банку чинних галузевих нормативних документів Мінпаливенерго.
3. Керівникам енергетичних компаній, підприємств та організацій:
3.1. Замовити об'єднанню енергетичних підприємств "Галузевий резервно-інвестиційний фонд розвитку енергетики" (Хайдурова Г.П.) необхідну кількість примірників ГНД і оплатити витрати на його розробку і тиражування.
3.2. Організувати впровадження галузевого нормативного документа після набрання ним чинності.
4. Об'єднанню енергетичних підприємств "Галузевий резервно-інвестиційний фонд розвитку енергетики" (Хайдурова Г.П.) забезпечити видання і розповсюдження необхідної кількості ГНД енергетичним компаніям, підприємствам та організаціям відповідно до їх замовлень.
5. З набранням чинності цим галузевим нормативним документом визнати таким, що втратив чинність, ГКД 34.17.401-95 "Контроль і продовження терміну служби металу устаткування теплових електростанцій. Частина I. Котли, турбіни і трубопроводи тиском 9 МПа і вище".
( Пункт 6 втратив чинність на підставі Наказу Міністерства палива та енергетики N 90 (v0090558-05) від 21.02.2005 )
7. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра палива та енергетики Светеліка О.Д.
Перший заступник Міністра
О.Шеберстов