УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ ФІНАНСОВОГО МОНІТОРИНГУ УКРАЇНИ
ГЕНЕРАЛЬНА ПРОКУРАТУРА УКРАЇНИ
Н А К А З
31.01.2005 N 35/6
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
16 лютого 2005 р.
за N 237/10517
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Державного комітету фінансового моніторингу N 185/72 (z1002-10) від 12.10.2010 )

Про внесення змін та доповнень до Порядку надання Держфінмоніторингом Генеральній прокуратурі України узагальнених матеріалів щодо фінансових операцій, які можуть бути пов'язані з легалізацією (відмиванням) доходів або фінансуванням тероризму, та отримання інформації про хід їх опрацювання

З метою реалізації вимог статті 13 Закону України "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом" (249-15) та вдосконалення порядку надання Державним комітетом фінансового моніторингу України Генеральній прокуратурі України узагальнених матеріалів щодо фінансових операцій, які можуть бути пов'язані з легалізацією (відмиванням) доходів або фінансуванням тероризму, НАКАЗУЄМО:
Унести такі зміни та доповнення до Порядку надання Держфінмоніторингом Генеральній прокуратурі України узагальнених матеріалів щодо фінансових операцій, які можуть бути пов'язані з легалізацією (відмиванням) доходів або фінансуванням тероризму, та отримання інформації про хід їх опрацювання, затвердженого наказом Держфінмоніторингу та Генеральної прокуратури України від 20 серпня 2003 року N 98/40 (z0759-03) та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 2 вересня 2003 року за N 759/8080 (далі - Порядок):
1. Пункти 4, 5 Порядку (z0759-03) викласти в такій редакції:
"4. Рішення щодо наявності достатніх підстав для передання матеріалів до правоохоронних органів приймається експертною комісією Держфінмоніторингу по розгляду узагальнених матеріалів, що підготовлені до передання правоохоронним органам (далі - експертна комісія).
До участі в засіданнях експертної комісії запрошуються експерти Генеральної прокуратури України, склад і повноваження яких затверджуються Генеральною прокуратурою України окремим наказом.
Матеріали та, за наявності, додатки до них надаються на паперових носіях разом із відповідним супровідним листом за підписом Голови Державного комітету фінансового моніторингу України, а в разі його відсутності - за підписом особи, що виконує його обов'язки.
5. Матеріалам згідно з переліком конфіденційної інформації, що є власністю держави, надається гриф "Для службового користування". У разі, якщо матеріали мають додатки, які містять комерційну та/або банківську таємницю, в узагальнених матеріалах та супровідному листі до них робиться запис: "Додатки містять банківську та/або комерційну таємницю".
2. У пункті 9 Порядку (z0759-03) :
у другому реченні слова "Запити повинні містити посилання на номер та дату первинного повідомлення Держфінмоніторингу" замінити словами "Запити повинні містити посилання на номер та дату супровідного листа Держфінмоніторингу, яким направлялися такі матеріали".
3. У пункті 10 Порядку (z0759-03) слова "така інформація після опрацювання передається до Генеральної прокуратури України" замінити словами "така інформація обробляється, формуються додаткові матеріали, які направляються до Генеральної прокуратури України в установленому порядку, з посиланням на номер та дату супровідного листа, яким направлялися первинні матеріали".
Голова Державного комітету
фінансового моніторингу
України
Генеральний прокурор
України
С.Г.Гуржій
С.М.Піскун