КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 10 листопада 2010 р. N 1044
Київ

Про внесення зміни до пункту 4 Тимчасового порядку підтвердження відповідності продукції іноземного походження, яка постачається в рамках проектів міжнародної технічної допомоги для зняття з експлуатації енергоблоків Чорнобильської АЕС та перетворення об'єкта "Укриття" в екологічно безпечну систему

Кабінет Міністрів України постановляє:
Внести до пункту 4 Тимчасового порядку підтвердження відповідності продукції іноземного походження, яка постачається в рамках проектів міжнародної технічної допомоги для зняття з експлуатації енергоблоків Чорнобильської АЕС та перетворення об'єкта "Укриття" в екологічно безпечну систему, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 червня 2004 р. N 816 (816-2004-п) (Офіційний вісник України, 2004 р., N 26, ст. 1700), зміну, що додається.
Прем'єр-міністр України
М.АЗАРОВ
Інд. 33

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 10 листопада 2010 р. N 1044

ЗМІНА,

що вноситься до пункту 4 Тимчасового порядку підтвердження відповідності продукції іноземного походження, яка постачається в рамках проектів міжнародної технічної допомоги для зняття з експлуатації енергоблоків Чорнобильської АЕС та перетворення об'єкта "Укриття" в екологічно безпечну систему ( 816-2004-п )

Пункт 4 викласти в такій редакції:
"4. Технічна специфікація на продукцію іноземного походження, виготовлену за індивідуальним замовленням, затверджується реципієнтом за погодженням з центральними органами виконавчої влади, на які відповідно до законодавства покладено функції з технічного регулювання у відповідній галузі (далі - центральні органи виконавчої влади).
Технічна специфікація на серійно виготовлену продукцію іноземного походження затверджується реципієнтом та не потребує погодження з центральними органами виконавчої влади. Під час постачання такої продукції виробник (постачальник) повинен подати реципієнтові:
декларацію про відповідність;
технічну специфікацію;
технічну документацію.
Зазначені документи реципієнт подає утвореній відповідно до законодавства комісії з введення в експлуатацію об'єкта, на якому використовується продукція іноземного походження.".