УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
У К А З
ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
 

Про надання допомоги сім'ям загиблих учасників бойових дій на території інших держав у навчанні їхніх дітей

 
 
( Указ не вступив в дію у зв'язку з прийняттям Закону N 944-XIV (944-14) від 14.07.99 )
 
З метою соціального захисту дітей загиблих учасників бойових дій на території інших держав та відповідно до пункту 4 розділу XV "Перехідні положення" Конституції України (254к/96-ВР) постановляю:
 
1. Установити, що прийом до державних та комунальних вищих навчальних закладів для навчання за спеціальностями, підготовка за якими здійснюється за рахунок коштів відповідно державного та місцевих бюджетів, дітей учасників бойових дій на території інших держав, які загинули (пропали безвісти) або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних під час воєнних дій та конфліктів на території інших держав, а також внаслідок захворювання, пов'язаного з перебуванням на території інших держав під час цих дій та конфліктів, зазначених у пункті 1 статті 10 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" (3551-12) , проводиться поза конкурсом.
 
2. Покласти на Кабінет Міністрів України надання офіційних роз'яснень щодо цього Указу.
 
3. Цей Указ набирає чинності у порядку, передбаченому пунктом 4 розділу XV "Перехідні положення" Конституції України (254к/96-ВР) .
 
 
Президент України Л.КУЧМА
 
м. Київ, 22 червня 1999 року N 700/99