П О С Т А Н О В А
ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Про проведення у 2010 році парламентських слухань на тему: "Законодавче забезпечення та реальний стан дотримання прав дитини в Україні"

Верховна Рада України постановляє:
1. Провести 22 грудня 2010 року в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: "Законодавче забезпечення та реальний стан дотримання прав дитини в Україні".
2. Кабінету Міністрів України та Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини підготувати інформаційно-аналітичні матеріали щодо законодавчого забезпечення та реального стану дотримання прав дитини в Україні.
3. Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму і Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин здійснити відповідні заходи щодо організаційного та методичного забезпечення проведення парламентських слухань.
4. Управлінню справами Апарату Верховної Ради України здійснити матеріально-технічне забезпечення проведення парламентських слухань та видання їх матеріалів Видавництвом Верховної Ради України.
Голова Верховної Ради України
В.ЛИТВИН
м. Київ, 2 грудня 2010 року
N 2734-VI