КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 22 грудня 2010 р. N 1194
Київ

Про затвердження Порядку використання у 2010 році субвенції з державного бюджету міському бюджету м. Києва на поліпшення технічного стану підприємства Дитячо-юнацький учбово-спортивний центр профспілок м. Києва "Авангард"

Кабінет Міністрів України постановляє:
Затвердити Порядок використання у 2010 році субвенції з державного бюджету (2154-17) міському бюджету м. Києва на поліпшення технічного стану підприємства Дитячо-юнацький учбово-спортивний центр профспілок м. Києва "Авангард", що додається.
Прем'єр-міністр України
М.АЗАРОВ
Інд. 28

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 22 грудня 2010 р. N 1194

ПОРЯДОК

використання у 2010 році субвенції з державного бюджету ( 2154-17 ) міському бюджету м. Києва на поліпшення технічного стану підприємства Дитячо-юнацький учбово-спортивний центр профспілок м. Києва "Авангард"

1. Цей Порядок визначає механізм використання у 2010 році субвенції з державного бюджету (2154-17) міському бюджету м. Києва на поліпшення технічного стану підприємства Дитячо-юнацький учбово-спортивний центр профспілок м. Києва "Авангард" (далі - субвенція).
2. Головним розпорядником субвенції у державному бюджеті є Мінфін, у міському бюджеті м. Києва згідно з рішенням Київської міської ради - Головне управління по фізичній культурі і спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міськдержадміністрації), одержувачем - підприємство Дитячо-юнацький учбово-спортивний центр профспілок м. Києва "Авангард".
3. Субвенція спрямовується на проведення проектно-експертної оцінки технічного стану підприємства, зазначеного у пункті 2 цього Порядку, виконання проектних, демонтажних, ремонтних, монтажних робіт, придбання обладнання та інвентарю довгострокового користування та інші витрати, пов'язані з поліпшенням його технічного стану.
4. Державне казначейство перераховує субвенцію відповідно до Порядку перерахування дотації вирівнювання, додаткової дотації на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів та субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам, коштів, що передаються до державного бюджету з місцевих бюджетів, а також міжбюджетних трансфертів між місцевими бюджетами, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 квітня 2002 р. N 490 (490-2002-п) (Офіційний вісник України, 2002 р., N 15, ст. 807; 2003 р., N 14, ст. 617; 2007 р., N 6, ст. 226), і Порядку обслуговування державного бюджету за видатками та операціями з надання та повернення кредитів, наданих за рахунок коштів державного бюджету (z0716-04) , затвердженого Державним казначейством.
5. Закупівля та попередня оплата товарів, робіт і послуг здійснюється в установленому законодавством порядку.
У договорах про закупівлю товарів, робіт і послуг обов'язково передбачається застосування штрафних санкцій до суб'єктів господарювання за невиконання або несвоєчасне виконання зобов'язань.
6. Головний розпорядник субвенції у міському бюджеті м. Києва та одержувач забезпечують її цільове використання та подають до 20 січня 2011 р. Мінфіну звіт про використання субвенції.
7. Державне казначейство інформує до 31 січня 2011 р. Мінфін про обсяги перерахованих субвенцій та касові видатки.
8. Складення та подання фінансової звітності про використання субвенції, а також контроль за її цільовим витрачанням здійснюються в установленому законодавством порядку.