УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
Н А К А З
05.12.2003 N 837
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Державної митної служби N 1495 (v1495342-10) від 21.12.2010 )

Про затвердження Положення про систему організації роботи з кадровим резервом митної служби України

На виконання пункту 7.1 заходів щодо удосконалення діяльності Державної митної служби України у 2003 році, затверджених наказом Держмитслужби України від 21.04.2003 N 256 (v0256342-03) , з метою реалізації Програми вдосконалення кадрового забезпечення митних органів та заходів з її виконання, а також активізації роботи з кадровим резервом у митній службі України НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Положення про систему організації роботи з кадровим резервом митної служби України (далі - Положення), що додається.
2. Керівникам підрозділів Державної митної служби України, митних органів, спеціалізованих митних організацій і установ організувати роботу з працівниками, зарахованими до кадрового резерву митної служби України, відповідно до вимог Положення про формування кадрового резерву для державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.02.2001 N 199 (199-2001-п) , і Положення, затвердженого цим наказом.
3. Ректору Академії митної служби України Падуну П.П., керівникам Київського й Хмельницького центрів підвищення кваліфікації та перепідготовки кадрів відповідно Момотенку В.Я., Бабенку Б.І.:
3.1. З метою пошуку й застосування нових підходів до підготовки кадрового резерву митної служби України систематично вдосконалювати форми навчання цієї категорії працівників.
3.2. До тематики навчально-тематичних планів постійно діючих та короткотермінових семінарів навчання кадрового резерву уключати лекції з управлінської діяльності, професійної етики й культури ділового спілкування та взаємовідносин у колективі.
3.3. Щорічно у двотижневий термін після затвердження Плану підвищення кваліфікації особового складу й навчання кадрового резерву Державної митної служби України затверджувати персональний склад фахівців-митників, які будуть залучатися до викладання спеціальних дисциплін у митних навчальних закладах на умовах погодинної оплати праці.
3.4. Забезпечити розробку й доведення до митних органів навчально-методичних матеріалів з питань організації роботи з кадровим резервом митної служби України.
4. Ректору Академії митної служби України Падуну П.П. забезпечити розроблення програми з вивчення професійних, ділових якостей кандидатів для зарахування до кадрового резерву на посади керівників митної служби України, опрацювати її з керівниками митних органів, до штату яких входять психологи, й у термін до 10.01.2004 надіслати її до Управління по роботі з особовим складом для погодження.
Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.
Голова Служби
М.М.Каленський
WEB MD Office "НПО Поверхность",
www.master-d.com.ua
( Положення не наводиться )