УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
від 31 березня 2010 р. N 992-р
Київ
( Розпорядження втратило чинність на підставі Розпорядження КМ N 2360-р (2360-2010-р) від 08.12.2010 )

Про затвердження плану заходів на 2010 рік з ініціювання інвестиційного проекту "Постачання в Україну скрапленого природного газу та будівництво регазифікаційного термінала"

Затвердити план заходів на 2010 рік з ініціювання інвестиційного проекту "Постачання в Україну скрапленого природного газу та будівництво регазифікаційного термінала", що додається.
Прем'єр-міністр України
М.АЗАРОВ
Інд. 37

ЗАТВЕРДЖЕНО
розпорядженням Кабінету Міністрів України
від 31 березня 2010 р. N 992-р

ПЛАН ЗАХОДІВ

на 2010 рік з ініціювання інвестиційного проекту "Постачання в Україну скрапленого природного газу та будівництво регазифікаційного термінала"

Найменування заходу Строк виконання Відповідальні за виконання
1. Підготувати та провести: презентацію передпроектних пропозицій щодо організації постачання в Україну скрапленого природного газу та будівництва регазифікаційного термінала (далі - проект) із попереднім визначенням організаційно-економічної форми реалізації проекту, обсягів постачання скрапленого природного газу, пропозицій розташування термінала, умов залучення потенційних учасників проекту, джерел фінансування тощо травень Мінпаливенерго НАК "Нафтогаз України"
переговори з потенційними іноземними та вітчизняними інвесторами з метою їх залучення до розроблення техніко-економічного обґрунтування проекту та участі у будівництві регазифікаційного термінала II-III квартал -"-
2. Розробити пропозиції щодо форми участі держави та потенційних іноземних та вітчизняних інвесторів у проекті III квартал -"-
3. Підготувати кваліфікаційну та тендерну документацію, необхідну для проведення процедури закупівлі послуг з розроблення техніко- економічного обґрунтування проекту -"- НАК "Нафтогаз України"
4. Провести попередню кваліфікацію учасників тендеру на закупівлю послуг з розроблення техніко- економічного обґрунтування проекту відповідно до вимог законодавства -"- Мінпаливенерго НАК "Нафтогаз України"
5. Забезпечити відповідно до законодавства закупівлю послуг з розроблення техніко-економічного обґрунтування проекту IV квартал - " -