КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 19 січня 2011 р. N 43
Київ

Про випуск у 2011 році облігацій внутрішньої державної позики для кредитування Аграрного фонду

Відповідно до статті 32 Закону України "Про Державний бюджет України на 2011 рік" (2857-17) Кабінет Міністрів України постановляє:
1. Здійснити випуск облігацій внутрішньої державної позики із строком погашення до п'яти років в обсязі 5000 млн. гривень з відповідним коригуванням граничного обсягу державного боргу, визначеного статтею 8 Закону України "Про Державний бюджет України на 2011 рік" (2857-17) , згідно з основними умовами випуску та порядку розміщення короткострокових і середньострокових державних облігацій, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 31 січня 2001 р. N 80 (80-2001-п) "Про випуски облігацій внутрішніх державних позик" (Офіційний вісник України, 2001 р., N 5, ст. 185).
2. Міністерству фінансів:
виступити емітентом облігацій внутрішньої державної позики та забезпечити їх розміщення на первинному ринку;
передбачати щороку під час складання проекту Державного бюджету України на відповідний рік кошти, необхідні для обслуговування та погашення облігацій внутрішньої державної позики, випущених відповідно до цієї постанови;
спрямувати залучені кошти Міністерству аграрної політики та продовольства як головному розпоряднику бюджетних коштів для Аграрного фонду на умовах повернення до кінця 2011 року з відповідним збільшенням показників фінансування та кредитування державного бюджету понад обсяги, затверджені згідно з додатками N 2 і 4 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2011 рік" (2857-17) ;
визначити у разі потреби в установленому порядку окремі бюджетні програми для виконання цієї постанови.
3. Міністерству аграрної політики та продовольства забезпечити укладення з Аграрним фондом за погодженням з Міністерством фінансів договору про надання кредиту (позики).
4. Державній казначейській службі на підставі внесених Міністерством фінансів змін до розпису фінансування та кредитування державного бюджету забезпечити відображення в обліку операцій з випуску облігацій внутрішньої державної позики та надання кредиту (позики) Аграрному фонду.
Прем'єр-міністр України
М.АЗАРОВ
Інд. 22