МІНІСТЕРСТВО ВУГІЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ
Н А К А З
01.12.2010 N 486

Про результати позапланової перевірки окремих питань фінансово-господарської діяльності ДП "Сніжнеантрацит" за період з 01.01.2010 по 30.09.2010

На виконання окремого доручення Міністра вугільної промисловості України від 18.10.2010 N 257/01-02/9-10 проведено позапланову перевірку окремих питань фінансово-господарської діяльності Державного підприємства "Сніжнеантрацит" (далі - ДП "Сніжнеантрацит") та відповідно до п. 5 Інструкції про організацію та проведення контрольних заходів щодо фінансово-господарської діяльності на підприємствах, в установах і організаціях, що належать до сфери управління Міністерства вугільної промисловості України та щодо яких Мінвуглепром здійснює управління корпоративними правами держави, затвердженої наказом Мінвуглепрому від 19.11.2008 N 607, акта позапланової ревізії від 12.11.2010 НАКАЗУЮ:
1. Управлінню кадрів та трудових ресурсів, за допущені порушення та систематичне невиконання показників ефективності використання майна та прибутку, у встановленому законодавством порядку підготувати матеріали щодо притягнення генерального директора ДП "Сніжнеантрацит" Івасюка О.В. до дисциплінарної відповідальності у вигляді догани.
2. Генеральному директору ДП "Сніжнеантрацит" Івасюку О.В.:
2.1. З метою усунення встановлених порушень та недопущення їх у подальшому розглянути матеріали перевірки на нараді з відповідальними працівниками, вирішити питання стосовно обов'язкового притягнення до матеріальної та дисциплінарної відповідальності осіб, винних у порушеннях фінансової дисципліни, з оформленням розпорядчого документа (наказу).
2.2. Вжити заходів щодо відшкодування сум зайво понесених витрат та усунення інших порушень фінансової дисципліни.
2.3. Розробити план заходів стосовно усунення виявлених порушень із зазначенням конкретних строків їх усунення.
2.4. У термін до 07.12.2010 надати Контрольно-ревізійному управлінню звіт про вжиті заходи за результатами перевірки.
2.5. Надавати щомісяця до 25 числа Контрольно-ревізійному управлінню Міністерства вугільної промисловості України інформацію про стан виконання плану заходів щодо усунення виявлених порушень та недоліків.
3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Міністр
Ю.Ященко