ПРЕЗИДІЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
14.10.2009 N 275

Про Національну доповідь "Соціально-економічний стан України: наслідки для народу та держави"

Заслухавши та обговоривши доповідь віце-президента НАН України, голови Секції суспільних і гуманітарних наук НАН України академіка НАН України В.М.Геєця про основні положення Національної доповіді "Соціально-економічний стан України: наслідки для народу та держави", Президія Національної академії наук України ПОСТАНОВЛЯЄ:
1. Підготовлену Секцією суспільних і гуманітарних наук НАН України за дорученням Голови Верховної Ради України В.М.Литвина Національну доповідь "Соціально-економічний стан України: наслідки для народу та держави" схвалити.
2. Доручити Секції суспільних і гуманітарних наук НАН України (академік НАН України В.М.Геєць) у стислі терміни доопрацювати Національну доповідь з урахуванням висловлених при обговоренні пропозицій та зауважень.
3. Направити Національну доповідь "Соціально-економічний стан України: наслідки для народу та держави" Президентові України, Верховній Раді України, Кабінету Міністрів України.
4. Секції суспільних і гуманітарних наук НАН України (академік НАН України В.М.Геєць):
4.1. Підготувати Національну доповідь до книжкового видання.
4.2. Забезпечити презентацію громадськості основних положень Національної доповіді.
5. Схвалити практику підготовки Секцією суспільних і гуманітарних наук НАН України національних доповідей з найбільш актуальних проблем соціально-економічного, суспільно-політичного та гуманітарного розвитку і рекомендувати секції опрацювати питання щодо підтримки підготовки національних доповідей з боку вищих органів державної влади України.
Президент
Національної академії наук України
академік НАН України
Головний учений секретар
Національної академії наук України
академік НАН України
Б.Є.Патон
А.Г.Загородній