П О С Т А Н О В А
ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про відзначення 140-річчя з дня народження видатної української поетеси, громадського діяча Лесі Українки (Лариси Петрівни Косач-Квітки)"

Верховна Рада України постановляє:
1. Внести до Постанови Верховної Ради України від 21 жовтня 2010 року "Про відзначення 140-річчя з дня народження видатної української поетеси, громадського діяча Лесі Українки (Лариси Петрівни Косач-Квітки)" (2633-17) такі зміни:
1) після абзацу четвертого пункту 2 доповнити новим абзацом такого змісту:
"протягом першого півріччя 2011 року вжити заходів щодо забезпечення ремонту, оновлення експозицій і належного функціонування літературно-меморіального музею Лесі Українки та музею родини Косачів у місті Новоград-Волинський Житомирської області".
У зв'язку з цим абзаци п'ятий та шостий вважати відповідно абзацами шостим та сьомим;
2) пункт 4 викласти в такій редакції:
"4. Рекомендувати Волинській обласній державній адміністрації, Волинській обласній раді, Житомирській обласній державній адміністрації, Житомирській обласній раді подати до організаційного комітету з підготовки та проведення заходів щодо відзначення на державному рівні 140-річчя з дня народження Лесі Українки пропозиції стосовно вжиття відповідних заходів".
2. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.
Голова Верховної Ради України
В.ЛИТВИН
м. Київ, 16 лютого 2011 року
N 3032-VI