МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
07.02.2011 N 99

Про затвердження і введення в дію складових галузевого стандарту вищої освіти з напряму підготовки 6.110101 "Ветеринарна медицина"

Відповідно до статті 11, 13 Закону України "Про вищу освіту" (2984-14) НАКАЗУЮ:
1. Затвердити і ввести в дію складові галузевого стандарту вищої освіти України за напрямом підготовки бакалавра 6.110101 "Ветеринарна медицина":
- освітньо-кваліфікаційна характеристика (ОКХ)
- освітньо-професійна програма (ОПП)
2. Встановити, що затверджені складові галузевого стандарту вищої освіти (ОКХ та ОПП) запроваджуються у вищих навчальних закладах, які здійснюють підготовку бакалаврів із зазначеного напряму з 2011/2012 навчального року.
3. Департаменту вищої освіти (Болюбаш Я.Я.), Інституту інноваційних технологій і змісту освіти (Удод О.А.), Науково-методичній комісії з ветеринарної медицини (Цвіліховський М.І.) надавати вищим навчальним закладам науково-методичну допомогу з питань впровадження складових галузевого стандарту вищої освіти.
4. Департаменту вищої освіти (Болюбаш Я.Я.) опублікувати наказ на офіційному веб-сайті Міністерства (www.mon.gov.ua) та Інтернет-порталі "Єдине освітнє інформаційне вікно України" (www.osvita.com).
5. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Міністра Суліму Є.М.
6. Наказ набуває чинності з дня його офіційного опублікування.
Міністр
Д.В.Табачник