КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 28 лютого 2011 р. N 269
Київ

Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розроблення і впровадження комплексної інформаційної системи Міністерства аграрної політики та продовольства

Відповідно до частини сьомої статті 20 Бюджетного кодексу України (2456-17) Кабінет Міністрів України постановляє:
Затвердити Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розроблення і впровадження комплексної інформаційної системи Міністерства аграрної політики та продовольства, що додається.
Прем'єр-міністр України
М.АЗАРОВ
Інд. 70

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 28 лютого 2011 р. N 269

ПОРЯДОК

використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розроблення і впровадження комплексної інформаційної системи Міністерства аграрної політики та продовольства

1. Цей Порядок визначає механізм використання коштів, передбачених у державному бюджеті Міністерству аграрної політики та продовольства за програмою "Розробка та впровадження комплексної інформаційної системи Міністерства аграрної політики та продовольства України" (далі - бюджетні кошти).
2. Головним розпорядником бюджетних коштів і відповідальним виконавцем бюджетної програми є Міністерство аграрної політики та продовольства.
3. Бюджетні кошти використовуються для оплати розроблення і впровадження комплексної інформаційної системи Міністерства аграрної політики та продовольства (далі - інформаційна система), у тому числі для:
закупівлі устатковання, програмних продуктів та додаткового обладнання для впровадження, модернізації, ремонту і технічного супроводження програмно-технічних комплексів, що входять до складу інформаційної системи;
здійснення організаційно-технічних заходів з розроблення і впровадження інформаційної системи;
облаштування серверних приміщень, зокрема монтажу систем кондиціонування та безперебійного електроживлення;
закупівлі та налаштування серверного обладнання і програмних продуктів для інформаційної системи та системи електронного документообігу Міністерства;
модернізації локальної кабельної мережі та закупівлі спеціалізованого обладнання для комп'ютерної мережі Міністерства;
закупівлі персональних комп'ютерів для центрального апарату Міністерства;
переобладнання системи телефонного зв'язку із встановленням нового цифрового обладнання;
закупівлі, створення та впровадження програмно-технічних засобів організації електронного документообігу;
розроблення прикладних програмно-технічних компонентів;
створення, забезпечення функціонування і розвитку центру збереження та оброблення даних;
проведення науково-дослідних робіт, пов'язаних з розробленням і впровадженням інформаційної системи.
4. Закупівля товарів, робіт і послуг за рахунок бюджетних коштів здійснюється в установленому законом порядку.
Попередня оплата таких товарів, робіт і послуг проводиться з урахуванням положень бюджетного законодавства.
5. Взяття бюджетних зобов'язань та здійснення платежів за бюджетною програмою здійснюються відповідно до вимог частини першої статті 48 Бюджетного кодексу України (2456-17) .
6. Операції, пов'язані з використанням бюджетних коштів, здійснюються відповідно до Порядку обслуговування державного бюджету за видатками та операціями з надання та повернення кредитів, наданих за рахунок коштів державного бюджету (z0716-04) , затвердженого в установленому законодавством порядку.
7. Міністерство аграрної політики та продовольства звітує щокварталу до 20 числа місяця, що настає за звітним періодом, Мінфіну про стан виконання результативних показників відповідно до паспорта бюджетної програми.
8. Складення та подання фінансової і бюджетної звітності про використання бюджетних коштів, а також контроль за їх цільовим та ефективним витрачанням здійснюються в установленому законодавством порядку.