КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
від 11 березня 2011 р. N 203-р
Київ

Про звітний та прогнозний енергетичні баланси

1. Міністерству економічного розвитку і торгівлі, Міністерству енергетики та вугільної промисловості, Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Державній службі статистики, Національній комісії регулювання електроенергетики, Державному агентству з енергоефективності та енергозбереження із залученням Національної академії наук розробити до кінця 2011 року спільні пропозиції щодо методологічного та організаційного забезпечення формування прогнозного енергетичного балансу.
2. Державній службі статистики затвердити до кінця 2011 року Методологічні положення щодо формування звітного енергетичного балансу та Методику подання інформації для формування звітного енергетичного балансу за статистичними даними та спостереженнями.
3. Міністерству енергетики та вугільної промисловості, Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Національній комісії регулювання електроенергетики та іншим центральним органам виконавчої влади забезпечити подання Державній службі статистики необхідної інформації для формування звітного енергетичного балансу за статистичними даними та спостереженнями і у разі потреби - додаткової інформації з урахуванням тенденцій розвитку паливно-енергетичного комплексу відповідно до зазначеної у пункті 2 цього розпорядження Методики.
4. Державному агентству з енергоефективності та енергозбереження після завершення формування звітного енергетичного балансу за статистичними даними та спостереженнями затвердити за погодженням із заінтересованими центральними органами виконавчої влади Методику проведення моніторингу показників енергетичного балансу.
Прем'єр-міністр України
М.АЗАРОВ
Інд. 70