НАЦІОНАЛЬНА ЕКСПЕРТНА КОМІСІЯ УКРАЇНИ
З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ СУСПІЛЬНОЇ МОРАЛІ
Р І Ш Е Н Н Я
30.08.2010 N 11
Заслухавши пропозицію Голови Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі Костицького В.В. щодо зміни назви Громадського комітету з питань попередження поширення телекомунікаційними мережами інформаційних матеріалів, що становлять загрозу фізичному, інтелектуальному, морально-психологічному стану населення, а також окремих пунктів Положення (vr018623-10) , Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі ВИРІШИЛА:
1. Перейменувати Громадський комітет з питань попередження поширення телекомунікаційними мережами інформаційних матеріалів, що становлять загрозу фізичному, інтелектуальному, морально-психологічному стану населення на Громадський комітет з питань вивчення інформаційних матеріалів, що можуть становити загрозу фізичному, інтелектуальному, морально-психологічному стану населення, та внести відповідні зміни до Положення про цей Комітет, затвердженого рішенням Національної комісії від 27.05.2010 N 18 (vr018623-10) , що додаються.
2. Взяти до відома інформацію про стан формування складу Громадського комітету.
3. Доручити апарату Національної комісії подати на чергове засідання комісії інформацію про затвердження складу Громадського комітету.
Голова Національної експертної
комісії України з питань
захисту суспільної моралі
В.В.Костицький

ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення Національної
експертної комісії
України з питань захисту
суспільної моралі
30.08.2010  N 11
(протокол
30.08.2010  N 60-10-К)

ЗМІНИ ДО ПОЛОЖЕННЯ

про Громадський комітет з питань попередження поширення телекомунікаційними мережами інформаційних матеріалів, що становлять загрозу фізичному, інтелектуальному, морально-психологічному стану населення, затвердженого рішенням Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі від 27 травня 2010 року N 18 ( vr018623-10 )

1. У назві та тексті Положення (vr018623-10) слова "Громадський комітет з питань попередження поширення телекомунікаційними мережами інформаційних матеріалів, що становлять загрозу фізичному, інтелектуальному, морально-психологічному стану населення" замінити словами "Громадський комітет з питань вивчення інформаційних матеріалів, що можуть становити загрозу фізичному, інтелектуальному, морально-психологічному стану населення".
2. Абзац шостий пункту 2.1 Положення (vr018623-10) викласти у наступній редакції: "громадська оцінка у зв'язку із розповсюдженням телекомунікаційними мережами інформаційних матеріалів, що становлять загрозу фізичному, інтелектуальному, морально-психологічному стану населення;".