КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 21 березня 2011 р. N 280
Київ

Деякі питання реорганізації вищих навчальних закладів та наукових установ

Кабінет Міністрів України постановляє:
1. Прийняти пропозицію Міністерства освіти і науки, молоді та спорту щодо реорганізації:
Криворізького технічного університету та Криворізького державного педагогічного університету шляхом злиття з утворенням на їх базі Криворізького державного університету;
Криворізького економічного інституту Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана шляхом виділення із зазначеного Університету та приєднання до Криворізького державного університету з утворенням на базі Інституту структурного підрозділу Криворізького державного університету.
Реорганізацію здійснити в межах асигнувань, передбачених Міністерству освіти і науки, молоді та спорту на підготовку кадрів.
2. Установити, що студенти Криворізького технічного університету, Криворізького державного педагогічного університету та Криворізького економічного інституту Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана продовжують навчання в Криворізькому державному університеті.
3. Прийняти пропозицію Міністерства освіти і науки, молоді та спорту і Державного агентства з управління державними корпоративними правами та майном щодо передачі Науково-дослідного гірничорудного інституту і Українського державного науково-дослідного інституту безпеки праці та екології в гірничорудній і металургійній промисловості до сфери управління Міністерства та їх реорганізації шляхом приєднання до Криворізького державного університету з утворенням на базі інститутів структурних підрозділів Університету.
4. У додатку до постанови Кабінету Міністрів України від 6 квітня 1998 р. N 453 (453-98-п) "Про перелік підприємств, установ і організацій, що належать до сфери управління Міністерства промислової політики" (Офіційний вісник України, 1998 р., N 14, ст. 535) позиції "05393151 Науково-дослідний гірничорудний інститут" та "00190472 Український державний науково-дослідний інститут безпеки праці та екології в гірничорудній і металургійній промисловості" виключити.
Прем'єр-міністр України
М.АЗАРОВ
Інд. 70