ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ АРХІВІВ УКРАЇНИ
Н А К А З
16.12.2010 N 203

Про відзначення премією імені Василя Веретенникова

Згідно з Положенням про премію імені Василя Веретенникова та на підставі рішення Наукової ради Держкомархіву від 6 грудня 2010 року (протокол N 1) НАКАЗУЮ:
1. Відзначити премією імені Василя Веретенникова 2010 року у номінації археографія, архівна евристика в розмірі три тисячі гривень з врученням дипломів лауреатів директора Державного архіву Чернігівської області Р.Б.Воробей, начальника відділу використання інформації документів цього ж архіву Н.М.Полетун, головного спеціаліста відділу використання інформації документів цього ж архіву А.В.Морозову за підготовку збірника документів та матеріалів "М.В.Гоголь у документах Державного архіву Чернігівської області (до 200-річчя від дня народження)".
2. Відзначити дипломами за кращу науково-методичну і науково інформаційну роботу заступника директора ЦДНТА М.А.Балишева, провідного спеціаліста відділу використання інформації документів ЦДНТА О.Є.Дождьову за підготовку довідника "Картографічні матеріали у складі звітів про науково-дослідні роботи (за фондами ЦДНТА України)" та директора Державного архіву Волинської області В.М.Гику, начальника відділу обліку та довідкового апарату І.П.Вронську, провідних спеціалістів відділу обліку та довідкового апарату цього ж архіву О.О.Новосад, Т.В.Положенцеву за підготовку спеціального довідника "Каталог метричних книг Державного архіву Волинської області (1600-1933)".
3. Рішення про присудження премії опублікувати у Віснику Держкомархіву та на веб-сайті Держкомархіву.
4. Директорам державних архівних установ вжити заходів щодо заохочення наукових досліджень працівників у сфері архівознавства, документознавства, археографії та активніше залучати до участі у конкурсі на здобуття премії імені Василя Веретенникова архівну та наукову громадськість.
5. Контроль за виконанням даного наказу покласти на першого заступника Голови Держкомархіву І.Б.Матяш.
Голова Державного комітету
О.П.Гінзбург