МІНІСТЕРСТВО З ПИТАНЬ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО
ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ
Н А К А З
09.03.2011 N 16

Про внесення змін до наказу Мінжитлокомунгоспу від 9 грудня 2009 року N 389

У зв'язку з кадровими змінами та з метою належного забезпечення процесу закупівель товарів, робіт і послуг, пов'язаних з впровадженням Проекту "Розвиток міської інфраструктури", та реалізації заходів, передбачених цим Проектом, НАКАЗУЮ:
1. Внести зміни до складу Тендерного комітету з питань закупівлі товарів, робіт і послуг, пов'язаних з впровадженням Проекту "Розвиток міської інфраструктури", затвердженого наказом Мінжитлокомунгоспу від 09.12.2009 N 389 (v0389662-09) "Про утворення Тендерного комітету з питань закупівлі товарів, робіт і послуг, пов'язаних з впровадженням Проекту "Розвиток міської інфраструктури", виклавши його у новій редакції, що додається.
2. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Заступник Міністра,
голова комісії з проведення
реорганізації Міністерства
С.А.Ласіков

Додаток
до наказу Міністерства
з питань
житлово-комунального
господарства України
09.03.2011  N 16

СКЛАД

Тендерного комітету з питань закупівлі товарів, робіт і послуг, пов'язаних з впровадженням Проекту "Розвиток міської інфраструктури"

1. Романюк Ольга Панасівна - заступник Міністра - Координатор проекту, голова Тендерного комітету.
2. Хуснутдінов Олег Якович - начальник Управління зовнішньоекономічної діяльності та міжнародних зв'язків, секретар Тендерного комітету.
3. Матюхова Наталія Григорівна - заступник начальника Фінансово-економічного управління - начальник відділу.
4. Стасюк Олена Василівна - заступник начальника Управління зовнішньоекономічної діяльності та міжнародних зв'язків - начальник відділу.
5. Гуріна Ольга Михайлівна - завідувач сектору з питань запобігання та протидії корупції Мінжитлокомунгоспу.
6. Герасименко Тетяна Миколаївна - головний спеціаліст відділу правового забезпечення Юридичного управління.
7. Колосова Вікторія Павлівна - директор Департаменту співробітництва з міжнародними фінансовими організаціями Міністерства фінансів України (за згодою).
8. Белоколос Ганна Євгенівна - заступник директора Департаменту співробітництва з міжнародними фінансовими організаціями Міністерства економіки України (за згодою).