КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 13 квітня 2011 р. N 417
Київ

Про затвердження Порядку та умов надання у 2011 році субвенції з державного бюджету районному бюджету Сарненського району Рівненської області на проектування й будівництво автомобільної дороги та газифікацію між селами Костянтинівка, Чемерне та Довге

Відповідно до частини другої статті 97 Бюджетного кодексу України (2456-17) Кабінет Міністрів України постановляє:
Затвердити Порядок та умови надання у 2011 році субвенції з державного бюджету районному бюджету Сарненського району Рівненської області на проектування й будівництво автомобільної дороги та газифікацію між селами Костянтинівка, Чемерне та Довге, що додаються.
Прем'єр-міністр України
М.АЗАРОВ
Інд. 70

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 13 квітня 2011 р. N 417

ПОРЯДОК

та умови надання у 2011 році субвенції з державного бюджету районному бюджету Сарненського району Рівненської області на проектування й будівництво автомобільної дороги та газифікацію між селами Костянтинівка, Чемерне та Довге

1. Ці Порядок та умови визначають механізм надання у 2011 році субвенції з державного бюджету районному бюджету Сарненського району Рівненської області на проектування й будівництво автомобільної дороги та газифікацію між селами Костянтинівка, Чемерне та Довге (далі - субвенція).
2. Головним розпорядником субвенції є Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, відповідальним виконавцем бюджетної програми - Сарненська райдержадміністрація.
3. Субвенція спрямовується на проектування і будівництво автомобільної дороги та газифікацію між селами Костянтинівка, Чемерне та Довге Сарненського району Рівненської області.
4. Сарненська райдержадміністрація формує у місячний строк після затвердження цих Порядку та умов перелік об'єктів і заходів, що фінансуються за рахунок субвенції, та подає його для затвердження Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.
Використання субвенції здійснюється згідно із зазначеним переліком в обсязі, передбаченому у додатку 7 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2011 рік" (2857-17) .
5. Державна казначейська служба перераховує субвенцію відповідно до Порядку перерахування міжбюджетних трансфертів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 грудня 2010 р. N 1132 (1132-2010-п) (Офіційний вісник України, 2010 р., N 96, ст. 3399).
6. Видатки, пов'язані з фінансуванням об'єктів капітального будівництва, здійснюються відповідно до Порядку державного фінансування капітального будівництва, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2001 р. N 1764 (1764-2001-п) (Офіційний вісник України, 2001 р., N 52, ст. 2374).
7. Операції, пов'язані з використанням субвенції, проводяться у порядку, встановленому Державною казначейською службою.
8. Закупівля товарів, робіт і послуг за рахунок субвенції здійснюється в установленому законом порядку.
9. Сарненська райдержадміністрація подає щомісяця до 10 числа Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства інформацію про використання субвенції в розрізі об'єктів і заходів, що фінансуються за її рахунок.
10. Державна казначейська служба інформує щомісяця до 15 числа Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства і Мінфін про обсяги перерахування субвенції та касові видатки в розрізі об'єктів і заходів, що фінансуються за її рахунок.
11. Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства інформує щокварталу до 25 числа наступного місяця Мінфін про використання субвенції.
12. Складення та подання фінансової і бюджетної звітності про використання субвенції, а також контроль за її цільовим витрачанням здійснюються в установленому законодавством порядку.