ВИКОНАВЧА ДИРЕКЦІЯ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ
З ТИМЧАСОВОЇ ВТРАТИ ПРАЦЕЗДАТНОСТІ
Л И С Т
06.04.2011 N 01-16-771

Про повернення помилково або надміру сплаченого єдиного податку

Зважаючи на численні звернення регіональних органів державного казначейства України до робочих органів відділень Фонду щодо повернення помилково або надміру сплаченого єдиного податку з фізичних осіб та для забезпечення виконання п. 9 Порядку повернення коштів, помилково або надміру зарахованих до державного та місцевих бюджетів, затвердженого наказом Державного казначейства України від 10 грудня 2002 року N 226 (z1000-02) , виконавча дирекція Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності повідомляє.
З метою прискорення та спрощення операції перерахування коштів на рахунки відділень Фонду для повернення помилково або надміру сплаченого єдиного податку, перерахування коштів Виконавчою дирекцією Фонду буде здійснюватись в порядку винятку, на підставі листів-заяв виконавчих дирекцій відділень Фонду із зазначенням суми коштів, яку необхідно повернути.
Відповідальність за правильність та достовірність вказаної для перерахування суми коштів покладається на директора виконавчої дирекції відділення Фонду.
Заступник директора
О.І.Леонов