П О С Т А Н О В А
ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Про проведення парламентських слухань на тему: "Інститут сім'ї в Україні: стан, проблеми та шляхи їх вирішення"

( Відомості Верховної Ради України (ВВР), 2011, N 25, ст.201 ) ( Із змінами, внесеними згідно з Постановою ВР N 3380-VI (3380-17) від 19.05.2011, ВВР, 2011, N 37, ст.379 )
Верховна Рада України постановляє:
1. Провести 21 вересня 2011 року в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: "Інститут сім'ї в Україні: стан, проблеми та шляхи їх вирішення".
( Пункт 1 із змінами, внесеними згідно з Постановою ВР N 3380-VI (3380-17) від 19.05.2011 )
2. Кабінету Міністрів України не пізніш як за п'ять днів до проведення парламентських слухань підготувати і подати до Верховної Ради України необхідні аналітичні та довідкові матеріали з тематики парламентських слухань і конкретні пропозиції до проекту їх рекомендацій, а також визначити доповідачів із зазначеного питання.
3. Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму із залученням представників центральних та місцевих органів виконавчої влади, наукових установ і громадських організацій здійснити відповідні заходи щодо організаційного та методичного забезпечення проведення парламентських слухань.
4. Запросити для участі в парламентських слуханнях представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, політичних партій, інших об'єднань громадян, наукових установ, представників громадськості.
5. Національній радіокомпанії України і Національній телекомпанії України, Інформаційному управлінню Апарату Верховної Ради України забезпечити в установленому порядку висвітлення парламентських слухань у засобах масової інформації.
6. Управлінню справами Апарату Верховної Ради України забезпечити фінансування витрат, необхідних для організації і проведення парламентських слухань та видання їх матеріалів Видавництвом Верховної Ради України.
Голова Верховної Ради України
В.ЛИТВИН
м. Київ, 3 березня 2011 року
N 3083-VI