ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
Департамент боротьби з контрабандою,
аналізу ризиків та протидії корупції
Л И С Т
13.05.2011 N 20/2-12/01828-ЕП
Регіональні митниці, митниці

Щодо ведення Розділу 4 "Чорного списку"

В доповнення до листа Департаменту боротьби з контрабандою, аналізу ризиків та протидії корупції від 13.04.2011 N 20/2-12/01071-ЕП (v1071342-11) "Про направлення Методичних рекомендацій" повідомляємо наступне.
Департаментом митних інформаційних технологій та статистики здійснено доопрацювання розділу 4 Реєстру підприємств, переміщення якими товарів та транспортних засобів мають ознаки ризикованості або сумнівності ("Чорний список"), а саме змінено форму розділу 4 - додано стовпчик "Вид порушення, на підставі якого відбулося донарахування податкових зобов'язань".
Крім того, митницям надана можливість здійснити доповнення до раніше введених записів по розділу 4 інформацією "Вид порушення, на підставі якого відбулося донарахування податкових зобов'язань" (вид порушення вибирається зі списку).
Просимо вжити заходів для доповнення інформації по розділу 4 у зв'язку із зміною форми розділу.
Разом з тим повідомляємо, що Департаментом митних інформаційних технологій та статистики визначено наступний час для здійснення коригування та видалення внесеної інформації до Чорного списку:
- для коригування інформації надається 2 години;
- для видалення інформації надається 1 година.
Після закінчення зазначеного часу коригування здійснюється Департаментом митних інформаційних технологій та статистики за письмовим зверненням митного органу.
Перший заступник
начальника Департаменту
Я.П.Прокопенко
WEB MD Office "НПО Поверхность",
www.master-d.com.ua